Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях показала, як погладшала з початку війни: фото

Модель висловилася з цього приводу

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях знову торкнулася актуальної для багатьох жінок теми – набору ваги. Дівчина вважає, що зараз, у період війни в Україні, жировий прошарок виступає в ролі своєрідного захисного панцира - чим він товстіший, тим у більшій безпеці почувається людина.

Детальніше про це Анна поміркувала у своєму блозі в Instagram. Вона також виклала у мережу серію кадрів, де показала свою фігуру сьогодні. Неплях не стала приховувати, що з початку війни погладшала на 9 кг.

Фото: instagram.com/neplyah

"Хтось сильно схуд від стресу, хтось потім знову набрав, а хтось з того ж дня, як і я, шукав втіху та безпеку в їжі, підсвідомим бажанням убезпечитися від зовнішнього світу, набравши вагу. Жировий прошарок виступає в ролі своєрідного захисного панцира - чим він товстіший, тим у більшій безпеці почувається людина. Ми ось купили тиждень тому ваги, щоб фіксувати наскільки ми гладшаємо. І так, у мене +9 кг", - написала вона.

"Мій зріст 173 см. І так, любителям все приміряти на свою шкуру, не раджу цього робити. Кожна людина по-різному виглядає з різною вагою, навіть при однаковому зрості. Не забуваймо, що у кожного різна м'язова маса, вода і т.д. Крім цього, люди по-різному набирають вагу і у когось все йде в живіт чи боки, у когось рівномірно, як у мене", - продовжила висловлюватися на цю тему модель.

Фото: instagram.com/neplyah

"Коли в дитинстві цукерка була найкращою втіхою, не дивно, що в міру дорослішання ці механізми залишаються актуальними. За допомогою смачної їжі людина намагається зняти нервову напругу, заглушити переживання, позбутися негативних емоцій. Це нормальний стан, і ви в ньому не одні. Нас багато!" – також зазначила Анна.

Крім того, Неплях впевнена, що особливо часто набирають вагу жінки, які мають страх насильства: "Коли ці історії, на жаль, стали побутовими новинами в нашій країні. Стаючи непривабливими, ми, жінки, наче намагаємося себе захистити від згвалтувань".

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше Неплях зверталася до жінок із закликом не звинувачувати себе за зайвий з'їдений шматочок, а берегти. "Нам, дівчатам, потрібно навчитися тимчасово прийняти ситуацію і становище і, як би там не було, берегти себе і дбати про себе, нам ще найсильнішу націю народжувати", - говорила модель.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни