Лайм

Війна розкидала нас: Анатолій Анатоліч показав, як спілкується із маленьким сином на відстані

"Бажаю кожному бути поруч з тими, кого любите"

Родина українського телеведучого Анатолія Анатоліча на даний момент перебуває у Франції, у той час як шоумен повернувся до рідної України. Саме тому спілкуватися і бачитися сім’ї доводиться у режимі онлайн.

У своєму блозі в Instagram Анатоліч виклав зворушливе відео, у якому показав, як спілкується зі своїм маленьким сином Нілом. У ролику можна побачити, як люблячий батько говорить та грається з малюком, а той реагує на його словами радісними вигуками та посмішкою.

"Поки з Нілом можу спілкуватися тільки так.. Бажаю кожному бути поруч з тими, кого любите. З тими, без кого не можете жити. Війна розкидала нас по різних місцях, але ми все одно разом! Всі, хто зараз на фронті, обов'язково повернуться до своїх родин! Інакше бути не може!" – написав шоумен під відео.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

У коментарях користувачі мережі зазначили, що маленький Ніл – копія свого зіркового татка. Дехто також додав, що ролик вийшов дуже зворушливим, просто до сліз.

"Яке гарне сонечко! Коли в нас є такі сонячні малюки, наша країна невмируща!", "Як це зворушливо", "Він на вас дуже схожий", "Так мило! До сліз!", "Смаколик маленький! Богатир!", "Як же він на вас схожий", - висловилися шанувальники із цього приводу.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч одружений із Юлією Бойко. У 2011 році у подружжя народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У липні 2021 року у пари народилася третя дитина. Хрещеним батьком малюка став хореограф Влад Яма, а хрещеною мамою – подруга Анатолія та його дружини Юли Ірина Федорцова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Попелиця харчується молодими соковитими рослинами. Як позбутися шкідника - читайте в матеріалі