Лайм

Дешевше, ніж в Україні: Анатолій Анатоліч розповів, як його родина живе у Франції

Шоумен поділився подробицями

Анатолій Анатоліч у березні вивіз сім'ю до Франції через початок війни в Україні. Через кілька місяців він поїхав додому, тому що ранкове шоу, яке він веде з Лілією Ребрик, повернулося до київської студії. Його рідні залишилися за кордоном.

У інтерв'ю Славі Дьоміну Анатоліч розповів, що скоро планує повернутися до Франції, щоб побачитися із родиною: "Я планую десь через місяць поїхати до своїх на тиждень. Я можу виїжджати з посвідченням багатодітного тата. Потім повертаюсь назад".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Ведучий також поділився подробицями життя українських біженців у Франції. Він зазначив, що його сім'я не знімає житло, а живе безкоштовно у будинку, який їм надала родина французів.

"Зараз так, як живе моя родина там – це дешевше, аніж жити в Україні. Живемо ми безкоштовно, у будинку, який нам дала французька родина. Нам допомогли знайти житло батьки однокласників нашої Аліси", - сказав Анатолій.

На запитання ведучого про середній чек на продукти Анатоліч відповів наступне:

"Мені складно про це сказати, тому що у нас є допомога для українців – раз на тиждень ми можемо отримати продукти. Ми приходимо у спеціальний магазин, де нам дають продукти. Це можуть бути консерви, ковбаси, йогурти, молоко, хліб, якісь каші. Якщо ж вам цього не вистачає, ви можете отримати ще. Для цього просто треба поїхати до іншого магазину. В теорії, якщо ти приїхав до Франції з нулем у кармані, ти не помреш з голоду".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"У Франції ми у статусі тимчасових біженців. Він дається на півроку – у нас до вересня. У нас родина з семи людей: троє дітей та четверо дорослих. На місяць виплати на нашу родину близько 2000 євро. Виплати, які ми отримуємо, ми поділили на 4 частини: одну частину ми віддаємо на ЗСУ, другу – людям, які нас прийняли, велика частина йде на бензин, все інше – на життя та продукти", - розповів шоумен про виплати у Франції для біженців з України.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

На рахунок того, чи дорого знімати житло за кордоном, ведучий відповів, що маленька квартира обійдеться близько 650 євро кожного місяця.

"У мене знайомі знімають маленьку квартиру у Франції, яка коштує їм 650 євро на місяць. Якщо ж знімати такий будинок, який нам надали для безкоштовного проживання, я думаю, він буде коштувати 2-2,5 тисячі євро на місяць", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов з Мішею Марвіним та зірками-путіністами виступив на російському заході у Німеччині - артист виконував російськомовні пісні