Лайм

Alyona Alyona та Jerry Heil поділилися думками про війну у новій пісні "Чому": відео

Фанати оцінили чуттєвий трек

Українські артистки Аlyona Аlyona та Jerry Heil (справжнє ім’я – Яна Шемаєва) вже не вперше презентують спільну роботу - у квітні вони випустили пісню про розлуку з родиною "Рідні мої". Цього разу виконавиці презентували композицію під назвою "Чому".

У пісні можна почути багато риторичних запитань, які виникають у головах кожного українця після 24-го лютого. У монохромному відео партії артисток розділили на чорне та біле. Відповідна відеоробота вже з'явилася на Youtube.

"Чому у людей забрали домівки? Чому у людей забрали безпеку? Чому люди повинні страждати? Чому діти повинні плакати?З приходом війни ми з Jerry Heil усвідомили, що найкраще благо в світі - це служити. Проявляти любов. Усі істини - прості. Рідна земля не має аналогів. Інтуїція - це голос душі. І якщо повторювати ці істини собі зранку і перед сном, якщо чути себе, якщо любити, не очікуючи любові, якщо шанувати рідну землю, то і простір навколо вас буде чистий, як джерельна вода", - розповіла Аlyona Аlyona.

Реперка також зізналася, що коли Яна надіслала їй приспів майбутньої композиції, вона просто в ньому потонула.

"В мене є дуже багато запитань, на які дійсно мені складно зараз шукати відповіді, але я їх шукаю, саме через те, щоб розставити у своїй голові все по полицях і зрозуміти як жити далі. Я дуже часто зустрічаю людей, в яких виникають такі самі запитання, і дуже хочеться, щоб наше нове суспільство, яке формується тут і тепер, давало відповіді на ці питання не такою ціною якою дає зараз", - поділилася артистка.

Крім того, Аlyona Аlyona розповіла, що з Яною їй працювати дуже легко та комфортно, оскільки вони на одній хвилі. За словами реперки, Jerry Heil відкрилася для неї не тільки як виконавиця жартівливих пісень, а ще й у ролі серйозного поета.

"Ми взагалі з нею на одній хвилі, поетичній саме. Думки у нас однакові та настрої. І мені це дуже подобається. Я захоплена Яною, відкрила її для себе не тільки як гумористичну виконавицю із жартами, а і як серйозного поета", - сказала вона.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Шанувальники оцінили чуттєву пісню та у коментарях під роликом не пошкодували компліментів для артисток. Багато хто зазначив, що знаменитостям вже варто задуматися про запис спільного альбому.

"Сильно, боляче, зворушливо - по нашому", "Дуже круто, професійно, не міняйте курс, душевна музика завжди буде в ціні!", "Яке прекрасне, яке сумне, неможливо просто слухати і не слухати теж неможливо. Дякуємо вам! Слава Героям!", "Проникає у саме серце, дуже потужно!!!", "Мов пірнула на глибину... Ви в дуеті - це щось, тут прямо до сліз. Дякую!", "Дякую, що підняли цю тему. Чому ж наш народ має так сильно страждати за власну свободу?", "Дівчата, яка вже пісня підряд і всі в саме серденько! У вас чудова колаборація, варто вже писати альбом! Буду чекати на нові пісні вашого дуету!" - висловилися користувачі мережі із цього приводу.

  • Раніше Аlyona Аlyona та Jerry Heil випустили пісню-молитву. Перший спільний трек співачок супроводжується кадрами українців, які переплітаються з кадрами зруйнованих російськими окупантами міст.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо