Лайм

alyona alyona та Jerry Heil випустили до Великодня зворушливу пісню про розлуку з родиною "Рідні мої"

Трек про біль, про тугу, про спогади і про сімейне тепло

Цього року через війну багато українців не зможуть відсвяткувати Великдень у родинному колі, адже зустріч із батьками на свято - не просто зустріч, а тепла традиція. alyona alyona та Jerry Heil випустили пісню "Рідні мої", в якій описали весь біль від розлуки з рідними.

"Найтепліші спогади в більшості людей України протягом життя - це теплі сімейні збори на Великдень. Можливість вирватися від справ, побачити найрідніших, провідати далеких родичів, прийняти участь у створенні крашанок чи писанок, скуштувати маминих чи бабусиних страв родом із дитинства, об'єднатися у продовженні національних та сімейних традицій", - зазначають співачки.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Однак цього року багато українських сімей не зможуть об'єднатися, а хтось не зможе привітати маму чи тата навіть по телефону.

"Ми змінили свої цінності, змінили відношення до багатьох речей. Але незмінно будемо нести крізь роки традиції своєї нації та своїх сімей. Щоби пам'ять про них була вічною", - пишуть артистки в описі до відео.

"Рідні мої, я хочу вам пообіцяти, що я берегтиму традиції цієї сім'ї", - співається в треку.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

"Дуже класний трек! Дякую вам дівчата. До сліз. Пісня та кліп таки теплі, ніби повернуло в дитинство. Пісня як бабусина тепла хусточка, огорнула і зігріла", - пишуть у коментарях. "До сліз і мурашок, я плакала і одночасно пишалася які ж талановиті та сильні у нас дівчата", "Дуже душевна пісня! Сльози на очах".

  • Раніше alyona alyona та Jerry Heil випустили пісню-молитву. Трек супроводжується кадрами молящихся українців, які переплітаються з кадрами зруйнованих російськими окупантами міст.
  • Раніше реп-виконавиця alyona alyona (справжнє ім'я – Альона Савраненко) пояснила своє рішення виїхати з України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil