Лайм

Олег не зрадник: Оля Полякова назвала причину зникнення Винника

Співачка відповіла на хвилююче багатьох питання

З початком повномасштабного вторгнення Росії багато українських артистів вступили до лав ЗСУ та тероборони, інші зайнялися волонтерством, а треті вирушили у благодійні тури, щоб допомогти рідній Україні. Серед цих зірок немає Олега Винника. Артист не виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах, лише обмежився кількома дописами про війну. Пролити світло на зникнення співака вирішила його подруга Оля Полякова.

В інтерв'ю у програмі "ЖВЛ" співачка зізналася, що Винник має серйозні проблеми зі здоров'ям. Подробиць вона розкривати не стала.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Те, що я чула, у нього серйозні проблеми якісь зі здоров'ям були. Я з Олегом поспілкувалася на початку війни. Ми хотіли записувати якісь пісні і що в нього теж дуже боліло через те, що відбувається в Україні. Я це точно знаю, тому що з ним спілкувалася. Не знаю, можу я це говорити чи ні, але я знаю, що у нього є проблеми зі здоров'ям. Я думаю, нехай він сам цю інформацію оприлюднить, щоб це не виходило від мене, бо зараз знову почнуться якісь заяви від мене", - сказала Полякова.

"Олег не зрадник, - додала вона. - Він завжди пропагував українські пісні, завжди був із Україною. Тому давайте дамо йому можливість самому розповісти, що у нього там відбувається".

3 березня Олег Винник записав в Instagram відеозвернення до росіян та білорусів. "Росія, Білорусь, ви цинічно увірвалися до нашої мирної країни зі смертельною зброєю. Ваші діти гинуть на нашому чорноземі. Повстаньте! Вас мільйони!, - закликав тоді співак. - Нас, українців, не знищити. Ніколи Україна не буде чиєюсь! Ми сильні! Пишаюся нашими захисниками. Молимося за Україну. З нами Бог".


Після цього співак зробив ще кілька публікацій та на місяць зник. У світле свято Великодня артист привітав фанатів та побажав миру. З кінця квітня Винник у соцмережах не з'являвся, також не був помічений на спільних благодійних концертах зі своїми колегами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil