Лайм

Женя Галич у лавах ЗСУ потрапив до лікарні та показав фото у палаті

Подробиць музикант не повідомив

Фронтмен рок-гурту O.Torvald Женя Галич - один із багатьох українських артистів, які з початком повномасштабної війни змінили музичні інструменти на зброю. Музикант захищає Україну від російських окупантів у лавах ЗСУ. Наразі співак та боєць знаходиться у лікарні, проте подробиць про стан його здоров'я поки що немає.

Галич репостнув у своєму Instagram "історію" головного редактора українського журналу Playboy Влада Іваненка зі своєю фотографією, зробленою в палаті. На знімку Женя у військовій формі сидить на лікарняному ліжку, приклавши до вуха черевик. "Женя Галич тимчасово "на больничке", але стиль і впевненість на місцях", - каже підпис на фото.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Подробиць він не повідомив, але, судячи зі знімку, видимих пошкоджень немає. Напередодні Галич викладав у "сторіз" відео із волонтерського центру, де забирає для хлопців на фронт аптечки з ліками. "Багатство... це ж біткоїни", - пожартував музикант.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Женя Галич у перші дні повномасштабної війни записався у територіальну оборону, але йому довгий час не давали автомат. Тоді артист почав займатись волонтерством, допомагаючи армії. У квітні прагнення рокера нарешті увінчалося успіхом, і тепер він захищає рідну землю у лавах Збройних сил України. Де наразі воює лідер O.Torvald – невідомо.

Фото: instagram.com/jenia_galich

  • Колега Галича Андрій Хливнюк через 3 місяці російського вторгнення вирушив воювати на схід України. У перші місяці лідер гурту "Бумбокс" був у теробороні Києва. 26 березня музикант отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл російських окупантів.
  • Український режисер Олег Сенцов на Луганщині показав фото із двома відомими захисниками України. Бійці зустрілися у гарячій точці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа