Лайм

Не давав згоди на використання мого образу: пес Патрон відреагував на мультик про псевдосапера

Чотирилапий помічник саперів просить не поширювати цей мультфільм

У мережі з'явилася перша серія мультика про нібито пса-сапера Патрона, в якому він танцює біля мін, а навколо все вибухає. Проте ні Патрон, ні його команда не мають відношення до створення цього мультиплікаційного фільму. Образ та історію чотирилапого талісмана чернігівських піротехніків автори використали незаконно.

"Мені сьогодні зранку прийшли сотні згадок. Що наче б то я випустив мультик, в якому я…танцюю біля мін. І все вибухає, а я танцюю. Мої люди намагались знайти виробників та поки не змогли, тому вимушений відреагувати тут. Вважайте це офіційним коментарем", - написав Патрон в Instagram та показав кадр із мультика.

Кадр із мультика "про Патрона" Фото: instagram.com/patron_dsns

"Я, пес-сапер Патрон, не давав згоди та ліцензію на використання мого образу та історії у цьому мультфільмі. Моя команда і я не брали участі в розробці сценарію та не затверджували його", - заявив він.

Патрон попросив не розповсюджувати цей мультфільм. "Він нівелює всю мою роботу: біля мін танцювати не можна. Вогонь біля мін небезпечний. Біля снарядів та боєприпасів ходити не можна. Біля знаку "Обережно міни!" не можна навіть махати хвостом", - наголосив пес-сапер.

Він додав, що його дуже засмутив мультик "про нього", адже дітки, які його подивляться, копіюватимуть рухи цього псевдосапера. "Я прошу виробників цього мультика: зупиніться! Це не героїчно, не весело, не круто", - зазначив Патрон.

Патрон – джек-рассел-тер'єр, який живе та працює на Чернігівщині у підрозділі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Милий дворічний пес навчений шукати міни, гранати, снаряди та інші вибухонебезпечні предмети. Чотирилапий помічник саперів став справжнім фронтовим героєм, інтернет-зіркою та улюбленцем дітей та дорослих.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug