Лайм

Анна Богдан після розставання з "Холостяком" Заливако кардинально змінила імідж: фото

"З цією думкою я ходила два роки"

Анна Богдан, яка нещодавно оголосила про розрив стосунків із харківським бізнесменом Михайлом Заливако, наважилася на кардинальні зміни. Так, дівчина похвалилася новою стрижкою – вона зробила каре.

Результат перевтілення Богдан показала у своєму блозі в Instagram. Вона зізналася, що думка про новий імідж не покидала її останні два роки.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

"Часто буває, коли дівчина розстається з хлопцем одразу щось робить зі своїм волоссям. У мене це вперше. З цією думкою я ходила два роки. Робити чи не робити. Підійде мені каре чи ні. І як тільки я приїхала в Київ, одразу ж пішла до майстра", - поділилася своїми думками на цю тему Анна. Також вона поцікавилася у підписників, як їй краще - з кучерями чи без них.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Нагадаємо, Анна Богдан - переможниця "Холостяка-11" та колишня дружина екс-голови Адміністрації Президента України Андрія Богдана. У період стосунків із Михайлом Заливако дівчина неодноразово заявляла, що хоче зіграти з бізнесменом пишне весілля та народити дітей. Відносини екс-закоханих розвивалися стрімко, і практично одразу після фіналу "Холостяка" вони почали жити разом. Заради щасливого спільного майбутнього Заливако навіть залишив у Харкові свій бізнес та переїхав до Києва.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Проте фанати романтичного реаліті з самого початку не вірили у щирість почуттів Богдан, а після новини про розставання із "Холостяком" дійшли висновку, що стосунки пари були не справжніми, а за сценарієм. На що дівчина дала чітку відповідь: "Ні з одним чоловіком я не підписувала контрактів!".

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності