Лайм

Стосунки закінчилися: переможниця "Холостяка" Анна Богдан розійшлася з Михайлом Заливако

Відносини пари тривали рік

Після гучних розлучень Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта, а також Злати Огнєвіч та Андрія Задворного, розпалася ще одна пара з проекту "Холостяк". Переможниця 11-го сезону шоу Анна Богдан оголосила про розрив стосунків із Михайлом Заливако.

В Instagram переможниця "Холостяка-11" та колишня дружина екс-голови Адміністрації Президента України Андрія Богдана назвала своє рішення остаточним.

Фото: https://www.instagram.com/hannastorozhuk/

"Дуже багато питань ставлять мені: де подівся Міша? Чому немає Міши? Ви розійшлися? Я вже довго не могла знайти в собі сили, щоб сказати вам... Інакше б посипалося ще більше питань, які б мене розбили ще більше. На жаль, наші стосунки закінчилися, це моє остаточне рішення", - написала Анна.

Весною 2021 року Михайло Заливако обрав Анну Богдан із 29 учасниць шоу. Дівчина неодноразово говорила, що мріє зіграти з бізнесменом красиве весілля та народити дітей. Відносини Ганни та Михайла розвивалися стрімко, і буквально одразу після фіналу "Холостяка" пара стала жити разом. Заливако заради коханої навіть переїхав до Києва, залишивши у Харкові своє житло та бізнес.

"Це рішення далося мені важко, - зізналася вона. - Наше знайомство було найцікавішим, дуже класна історія, яку я завжди пам'ятатиму. Дякую, що весь цей час були з нами і хвилювалися за нашу пару".

Фото: https://www.instagram.com/hannastorozhuk/

Також Анна Богдан попросила не питати її, що сталося. "Дайте мені можливість прожити у своїй тиші", - написала вона.

Судячи зі спільних фотографій у Instagram переможниці "Холостяка", вони з Михайлом залишалися парою як мінімум до початку квітня. Сам Заливако слова екс-коханої поки що не коментував.

Фото: https://www.instagram.com/hannastorozhuk/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні