Лайм

Буде багато розлучень: Анна Неплях розповіла про поведінку чоловіків, які відправили дружин за кордон

Дівчина висловила свою думку

Українська модель та учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт-2021" Анна Неплях зробила несподівану заяву про українських чоловіків, які відправили рідних за кордон, а самі залишилися вдома. Так, дівчина розповіла, що такої кількості знайомств не бачила ще ніколи.

У Instagram-stories блогерка поділилася, що до неї підходить величезна кількість чоловіків, які прагнуть познайомитися. Неплях вважає, що через таку сміливу поведінку в майбутньому може бути багато розлучень. За словами Анни, війна покаже, хто кому зберігав вірність, а хто таки не зміг.

Фото: instagram.com/neplyah

"Якщо Україна – це про сміливість, то це про сміливість чоловіків, які стали дуже сміливими, коли відправили своїх жінок та дітей за кордон, а самі залишилися вдома. Такої кількості знайомств я просто ніколи не бачила. Відчуваю, що коли закінчиться війна, буде неймовірна кількість розлучень. Щось мені підказує, що саме так і буде", - сказала модель.

У підписі до кадрів дівчина уточнила, що говорить саме про чоловіків, які мешкають у столиці.

"Кияни відправили своїх жінок та дітей за кордон, а тим часом стали неймовірно голодними та сміливими. Відчуваю, що війна покаже, хто кому зраджував та пророкую неймовірну кількість розлучень", - також написала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях - українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021". Раніше вона була коронована "Міс Інтерконтиненталь Україна" у 2017 році. Дівчина родом із Дніпра (Дніпропетровська). Вона вивчала землеустрій та кадастр у Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА). У 2020 році з'явилася в 10 -му сезоні української версії "Холостяка".

  • Нещодавно Анна Неплях розсталася з хлопцем - уродженцем Петербурга, який жив та працював на Кіпрі. 28-річна модель зізналася, що зараз для неї головне - однакові погляди на те, що відбувається в країні, і від росіян вона цього не чекає.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий