Лайм

Відчепіться від себе: Анна Неплях дала 7 порад дівчатам, які хочуть схуднути

Модель назвала прості правила

Анна Неплях багато разів набирала та скидала зайві кілограми, і тепер роздає поради дівчатам, які зіткнулися з проблемою набору ваги. Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" вважає, що не варто зациклюватися на схудненні, і тим більше відкладати життя на часи "коли буду у найкращій формі".

З початку повномасштабної війни модель погладшала на 9 кг. Дівчина впевнена, що сталося це через стрес, адже в моменти сильних переживань завжди хочеться з'їсти чогось смачненького. Як зізналася Анна в Instagram, цей набір ваги вона прийняла спокійно, і наразі "не заганяється", а дає собі час.

Фото: instagram.com/neplyah

"Мені важливо бути красивою і у формі, тому що з цим пов'язана вся моя діяльність, а я ще той перфекціоніст, для якого "претендуєш - відповідай" та "do my best" не просто слова, тому зараз всі зйомки на паузі і я просто даю собі час", - зізналася вона.

Неплях зазначила, що всі дівчатка люблять докопатися до себе і часто перебільшують значущість своєї "не ідеальності". Анна, яка знайома з всілякими дієтами, стресами і прожила безліч трансформацій тіла та мозку, дала дівчатам 7 важливих порад:

1. Відчепіться від себе і дайте собі час

"Не ставте собі тимчасових рамок, аля за тиждень -2 кг на строгій дієті. Нехай організм у своєму ритмі прийде до схуднення. І не переносіть зайвої відповідальності на зайву вагу. Не відкладайте життя на завтра і коли схуднете. Не купуйте одяг маленького розміру, тому що цей день Х може не настати ніколи. Насолоджуйтесь вже сьогодні і робіть найкращі речі вже сьогодні, починаючи від гарного одягу, закінчуючи реалізацією будь-яких задумів".

Фото: instagram.com/neplyah

2. Прийміть своє тіло не просто на словах

"Довгий час я не могла схуднути, тому що заперечувала свої зайві кг і складки на животі. А як мозок може вплинути на тіло, яке ніби не твоє? І тільки усвідомивши, що я тепер більша і мій розмір М, зайві кг стали легко йти і навіть на задоволення".

3. Пам'ятати, що люблять не за фігуру та кубики преса

"Я у своїй гіршій формі, знайшла щастя у стосунках, а коли скаржуся йому, що я не в формі, він мені: "А я тебе іншою і не знав і ти мені подобаєшся такою, яка є". І так, з чоловічою увагою проблем теж немає, а тільки х10 збільшилося, так що не варто відкладати кохання ближніх на період "коли буду в кращій формі". Люблять за інше і бути привабливим - це не про 90-60-90".

4. Зміцніти у безпеці

"Максимально заручіться підтримкою близьких та рідних. Пам'ятайте, що ви не одна і вас люблять і завжди вам допоможуть (якщо ви думаєте, що це не так, тоді питання до вас: "А ви просили про допомогу та підтримку?"). Пам'ятайте, немає у світі перешкод, які ми не можемо подолати. І найгірше, щоправда, позаду".

Фото: instagram.com/neplyah

5. Шукайте радість в інших речах, крім їжі

"Знайдіть спосіб виробляти ті самі ендорфіни. Випишіть собі на аркуші паперу в дві колонки: "Що робить тебе щасливою/ Що робиш протягом дня" і дій! І найголовніше, виписати якнайбільше речей, які тебе радують, і пам'ятайте, що щастя може бути в простих дрібницях, наприклад, як обійнятися з близькими!".

6. Зробіть челендж: новий тиждень – нова корисна звичка

"Нехай це буде мале, як, наприклад, брати скрізь із собою маленьку пляшечку води. Або просто щовечора присідати 20 разів. І фіксуйте свої маленькі результати нових корисних звичок".

7. Пам'ятайте, що єдина, кому ви дійсно повинні подобається – це ви самі

"Стандарти краси нав'язані нам лише для того, щоб за допомогою маркетингу продавати нам купу непотрібностей, запускаючи в цю нескінченну гонку за ідеалом. Вам має бути легко та комфортно у своєму тілі і це єдине, на що варто покладатися при схудненні".

Фото: instagram.com/neplyah

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття