Лайм

Машини розстрілюють: Міша Романова розповіла про рідних у Херсоні, які не можуть виїхати

В окупованому місті у співачки залишилися тато та рідний брат із сім'єю

Жителів Херсона влада просить тимчасово евакуюватися, щоб полегшити роботу ЗСУ при звільненні території міста та області. Проте люди не можуть виїхати – російські війська розстрілюють машини. Про це розповіла українська співачка Міша Романова, чия родина перебуває у тимчасово окупованому місті.

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" опублікувала в Instagram кілька "сторіз", у яких поділилася, що у її рідному Херсоні залишилися тато, рідний брат та племінники. Співачка зізнається, що дуже переживає за сім'ю, але не знає, як їм допомогти.

Фото: instagram.com/misharomanova

"Мій батько на даний час перебуває в окупованому місті Херсоні, виїхати він не може, бо машини розстрілюють. Мій рідний брат, який зі своєю сім'єю, де 2-є діток, також у Херсоні. Я не знаю, як їм допомогти. Моє серце обливається кров'ю", - написала Міша.

Фото: instagram.com/misharomanova

Також у рідному місті у Романової залишилося багато друзів, які змушені жити в окупації. "І багато друзів із рідного міста, які уявляли своє життя інакше у Херсоні. Я не знаю, як їм допомогти, але дуже хочу! Це такий сильний біль", - додала співачка.

Фото: instagram.com/misharomanova

Міша Романова (справжнє ім'я - Наталія Могиленець) народилася та виросла у Херсоні. У місті на півдні України майбутня співачка закінчила школу та дитячу вокальну студію. У 2007 році переїхала до Києва, де вступила до муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв. У 2012 році розпочала кар'єру співачки під сценічним ім'ям Міша Романова.

У 2013 році виконавиця взяла участь у шоу "Хочу V ВІА Гру", де разом з Ерікою Герцег та Анастасією Кожевниковою посіли перше місце та стали новим складом гурту "ВІА Гра". Через 5 років Міша покинула жіноче тріо через вагітність. 2021-го Романова могла стати героїнею 2 сезону шоу "Холостячка" замість Злати Огнєвіч. Проте екс-віагрянка провалила кастинг.

Фото: instagram.com/misharomanova

  • Українські військові наблизилися на відстань за 15 км від Херсона і тепер звільнити місто стало ще реальніше. Таку думку висловив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також