Лайм

Не називайте це прізвище: Полякова закликала забути Кіркорова та інших артистів із РФ

До повномасштабного вторгнення Росії співачка вважала співака своїм другом

Слідом за Тіною Кароль про заборону російської музики в Україні висловилася Оля Полякова. Співачка підтримує законопроект, проте вважає, що запровадити його потрібно було набагато раніше, до повномасштабного вторгнення РФ.

В інтерв'ю каналу "Україна" артистка заявила, що заборонити пісні російських виконавців потрібно було в 2014 році, коли Росія напала на Україну та окупувала Крим та частину сходу країни.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Вже 8 років наша молодь слухає цю музику, цей кальянний реп - це єдине, що вони слухають. Це теж мало величезний вплив на їхній розум. Я думаю, що ця історія, що ми не пускали їх тут гастролювати, цим дуже розвинули свій внутрішній ринок: у нас стали круті шоу, наші артисти стали заробляти гроші і, як наслідок, змогли вкладати гроші в розвиток бізнесу. Раніше у нас не було таких крутих шоу, концертів... Там ніхто цього не робить. А ми робили, бо заборонили, і це стало для нас поштовхом. Треба було зробити це раніше, у 2014 році, і ми на сьогодні мали б розвинену реп/поп українську культуру, якби ми зробили це раніше", - сказала Полякова.

Крім того, співачка вважає, що українцям потрібно забути російських виконавців і навіть не називати їхні прізвища, зокрема Філіпа Кіркорова.

"Я вважаю, що у нашому всесвіті не повинно бути для них зовсім місця. Навіщо ми взагалі називаємо його прізвище?! Він дуже боявся, що його забудуть, бо вісім років для нього була тут заборона. Тому треба, щоб його вже забули. Не називайте навіть це прізвище, говоріть просто: он той болгарин, який колись тут співав у стразах", - сміючись, сказала співачка.

  • Раніше Оля Полякова записала гнівне відеозвернення до тепер вже свого колишнього друга, російського співака Філіпа Кіркорова, який став на захист затриманого Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.
  • Також співачка розповіла, якою була її дружба зі співаком із РФ. Полякова зізналася, що за весь період повномасштабної війни Кіркоров жодного разу не написав їй та не спитав, чи все гаразд.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня