Лайм

Любила його по-людськи: Оля Полякова розповіла про дружбу з Філіпом Кіркоровим

Артистка зізналася, що її розчарував вчинок колишнього друга

Майже через два місяці повномасштабного вторгнення РФ в Україну російський співак Філіп Кіркоров порушив мовчання та став на захист затриманого Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Українська співачка Оля Полякова записала гнівне відеозвернення до уже колишнього друга, в якому зізналася, що їй соромно за те, що колись вона рівнялася на артиста. Тепер виконавиця детальніше розповіла, якою була її дружба з Кіркоровим.

Цими деталями Полякова поділилася у програмі "Україна 24". Вона заявила, що за весь період війни російський співак жодного разу не написав їй і не запитав, чи все гаразд.

"Ми товаришували, ми дуже тепло спілкувалися. І ця дружба викликала дуже багато запитань у моїх шанувальників в Україні та людей, які мене знають. Я весь час його захищала, бо просто любила по-людськи. Тому для мене це таке розчарування. Він справді мені жодного разу не зателефонував і не написав... Не було навіть запитань: "Як ти?", "Як твої діти?" - сказала Ольга.

"Він мовчав, і я десь це розуміла. Коли ти мовчиш, ти маєш можливість не переходити на бік зла. Хоча я вважаю, що мовчання – теж перехід на бік зла. Я просто чекала, коли ж він з'явиться, коли ж він зробить хоч щось, хоч якийсь крок, щоб я зрозуміла, що в нього в голові. Коли він зробив цей крок – він не пошкодував нікого з України", - продовжила вона.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Ми просто з ним дуже часто розмовляли про Україну. Він дуже сумував, він переживав, що його тут забудуть. Він дуже хотів повернутись. Ми це багато обговорювали, він весь час говорив про те, що... Не хочу навіть говорити, що він там хотів... Тепер це зовсім неважливо, бо ось так ось перейти на бік зла... На підтримку злочинця... Зрозуміло, чому він це зробив, правда? Це все гроші. Коли ти продаєшся за ідею - це ще можна зрозуміти, але коли ти просто продаєшся за бабки - це так низько", - також заявила Полякова.

  • Нагадаємо, Оля Полякова з доньками поїхали з Києва на Західну Україну, а нещодавно своїм жіночим колективом вони перебралися до Франції. Там артистка з дітьми пристосовуються до нового побуту, і він відрізняється від того, що був у їхній родині до 24 лютого.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil