Лайм

Повний карт-бланш: Тарас Тополя розповів, як його дружина та діти живуть у США

В Америці у лідера гурту "Антитіла" багато родичів

Тарас Тополя разом із іншими учасниками гурту "Антитіла" вступив до лав тероборони ще до початку повномасштабної війни в Україні. Сьогодні музикант служить парамедиком на передовій. У цей час його дружина, співачка ALYOSHA, перебуває у США разом із трьома синами. В інтерв'ю програмі "Слава+" Тополя розповів про умови життя родини, з якою сподівається зустрітися після ротації.

Фото: https://www.instagram.com/tarastopolia/

"У США проживає більша частина моєї родини. Там проживає моя мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри і брати, двоюрідні сестри. Дуже багато у мене там сім'ї, яка, на щастя, добре почувається в матеріально-фінансовому плані. Ми говоримо зараз, а в них обід, діти чілять у басейні з дружиною, - розповів Тополя. - Їх підтримує моя мама і вітчим. Усі потреби вони закривають, за що їм величезна подяка. Окрім того, вони пішли до школи, до музичної школи. Директор цієї приватної музичної школи дав повний карт-бланш для них, безкоштовно. Громада пішла на зустріч".

ALYOSHA (Олена Тополя) у США бере участь у благодійних концертах на підтримку України. За словами Тараса, він не цікавиться, скільки грошей вона витрачає на концертні вбрання та супутні потреби.

Фото: https://www.instagram.com/alyoshasinger/

"У нас були певні заощадження, тому скільки Олена витрачає щомісяця на сукні для благодійних виступів, на які вона регулярно літає, або якісь інші речі, я не знаю і не вникаю. Думаю, щоб жити в Америці, сім'я має заробляти чистими щонайменше 3-4 тисячі доларів", - поділився він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil