Лайм

Хроніка війни: гурт "Антитіла" на передовій поділився несамовитим відео своєї роботи

Відео записали у день народження Тараса Тополі

Учасники українського гурту "Антитіла" записалися до тероборони ще до початку повномашстабної війни в Україні. Сьогодні музиканти на передовій несуть бойові медичні чергування, надають першу допомогу пораненим захисникам та займаються їх транспортуванням.

21 червня лідеру гурту Тарасу Тополі виповнилося 35 років, і цей день був для нього дуже важким. На сторінці "Антитіла" в Instagram музиканти опублікували відео, на якому зафільмоване "святкування". "Хроніка війни. Як Тарас Тополя та "Антитіла" святкували День народження", - каже підпис до ролика.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Так, спочатку Тополя отримав у подарунок торт і кульки, потім музиканти копали окоп, обробляли рани військових і перевозили їх до лікарні. Найважчим стало транспортування загиблого бійця, чий телефон Тополі довелося розблокувати його ж відбитком пальця.

"Був змушений розблокувати телефон убитого українського воїна його ж відбитками. Вдалося на третьому пальці. Ніколи не думав, що колись доведеться таке робити навіть у страшному сні", - розповів Тарас про цей інцидент.

У коментарях шанувальники висловили музикантам підтримку. "Як боляче. Захистіть, боже, кожного українця", - пишуть люди. - "Бережіть себе, рідні! Сил вам, і нехай у вас роботи буде менше".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші