Лайм

Вирішив не стримувати своїх емоцій: Вакарчук зі сцени показав середній палець Росії

Зал відреагував гучними оплесками

Український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук виступив на благодійному концерті у Польщі, де продемонстрував сильний жест в бік РФ. Артист показав середній палець країні-окупанту так само, як це на церемонії BAFTA зробила австралійська акторка Ребел Вілсон.

"Росія хоче деморалізувати нас, хоче поставити нас на коліна, змусити боятися, впадати в депресію, думати про те, як було в минулому", – сказав виконавець у Варшаві, після чого показав середній палець російським агресорам, які продовжують вбивати мирне населення України. Смілий жест у бік Росії зал зустрів голосними аплодисментами. Відео цього моменту вже з'явилося в мережі.

Вакарчук також подякував польському народу за підтримку: "Ми знаємо, що ми йдемо в майбутнє гордо та впевнено – за допомогою друзів, таких як Польща, Україна обов’язково переможе. Це станеться навіть швидше, ніж ми гадаємо. Головне – працювати для цього щодня".

Фото: Youtube

Гурт "Океан Ельзи" виконав перед тисячами глядачів свої головні хіти, а композицію "Обійми" Вакарчук заспівав польською мовою. Відомо, що на концерт прийшло понад чотири тисячі людей. Виручені кошти підуть на потреби українських біженців та захисників.

"Вчора була та зустріч з вами, коли всі слова замалі аби розказати, подякувати... Дорога Варшаво, неймовірна Польща, дякуємо, за все, що ви зробили і робите для України, за те, що разом з нами поділяєте наш біль, за те, що нашу віру і рішучість підживлюєте своєю енергією, за те, що вшановуєте наших захисників, називаючи їх вартовими світу і цивілізації", - поділився Святослав емоціями після концерту.

  • Нагадаємо, у лютому відома американська співачка Мадонна теж показала середній палець Путіну. Вона звернулася до світу з проханням надіслати гуманітарну допомогу українцям, котрі опинилися в такій непростій ситуації, а також зазначила, що Путін порушив усі існуючі договори щодо прав людини.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ