Лайм

Двоє людей загинуло: біля будинку Василіси Фролової у Харкові впала російська ракета

Також поранені діти, які просто грали у футбол

Російські війська продовжують завдавати ракетних ударів по житлових кварталах українських міст. Регулярно зазнає обстрілів Харків, звідки родом українська теле- та радіоведуча Василіса Фролова. Днями ворожий снаряд впав у рідне подвір'я знаменитості, де вона провела все своє дитинство.

Телеведуча показала в Instagram момент прильоту та руйнування і повідомила, що внаслідок атаки загинули двоє людей, також є поранені діти, які просто грали у дворі з м'ячем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vasilisa Frolova (@vasyafrolova)


"Мій рідний двір у Харкові. Вчора. Чотири хрущовки на Нових Домах, в яких я знала майже всіх мешканців, кожен під’їзд, бо усюди були друзі і однокласники, пам’ятаю кожну яму в асфальті, бо першу власну автівку припаркувати саме в цьому дворі було дитячою мрією. Я народилась там, виросла, провела все дитинство саме на цій поляні з двома качелями і турниками. Вчора саме перед моїми вікнами саме на мою рідну поляну прилетіли довбані рашистські ракети!", - написала Василіса.

"Я весь день й досі не можу це прийняти, але мені вже написало стільки людей… Дві людини в моєму дворі загинуло, поранені дітки, які просто грали у футбол!, - додала вона. - Рашисти знищують двір за двором, будинок за будинком, місто за містом, але вони не взмозі знищити країну! Не по зубах! В нас вже занадто багато важелів, ненависті, помсти і бажання перемогти!".

Фото: instagram.com/vasyafrolova

Подруги дитинства Василіси, які виросли з нею у цьому дворі, дізналися про трагедію з допису ведучої. "Це наш будинок?", - запитала у коментарях якась Ліза Карпенко, на що Фролова відповіла: "Ліза, так й наша галявина!". "Я думала, що вже сліз у мене немає на все це, але помилилася. Блін, останні речі які від мами та дитинства", - додала подруга. "Тепер лише у снах ми побачимо цей будинок. Дівчатка", - написала третя.

Фото: instagram.com/vasyafrolova

  • У ніч на 28 червня російські окупанти вдарили ракетами по житлових будинках Очакова в Миколаївській області. Внаслідок ворожої атаки загинули троє людей, у тому числі й 6-річна дівчинка. На новий терор рашистів відреагувала Катя Осадча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір