Лайм

Ми люди і так не можна: Осадча показала моторошне фото вбитої 6-річної дівчинки і вимагає закрити небо

Мама трьох дітей із болем відреагувала на шокуючий кадр

У ніч на 28 червня російські окупанти вдарили ракетами по житлових будинках Очакова в Миколаївській області. Внаслідок ворожої атаки загинули троє людей, у тому числі й дитина. Шестирічна дівчинка, яка солодко спала у своєму ліжечку, вже ніколи не прокинеться. На новий терор рашистів відреагувала Катя Осадча.

Українська телеведуча опублікувала в Instagram моторошне фото вбитої крихітки та підпсала його двома мовами - українською та англійською. Зіркова мати трьох синів підкреслила, що цей кадр має побачити весь світ, який намагається жити своїм звичним життям, поки країна-терорист Росія продовжує вбивати українських дітей.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Katya Osadcha (@kosadcha)

"Дівчинці з Очакова було 6, вона мала своє щасливе дитинство, цієї осені пішла б до першого класу… грала з однолітками, мріяла про стати кимось, як всі діти, просто уявіть, вона спала в своєму ліжечку і бачила сни, свої дитячі сни, коли російська ракета зупинила її життя на завжди…", - поділилася ведуча.

Осадча звернулася до європейських лідерів із вимогою закрити небо над Україною.

"Це жахливий несправедливий суд над нами всіма. Ми люди і так не можна! Немає в світі такого права обривати життя людей за чиїмось рішенням! Ми вимагаємо закрити небо", - написала вона.

"Мені здається, що українці ладні самі винайти свій залізний купол, немає сил чекати на припинення цього катування! Спи спокійно янголятко, вибач нас дорослих за цей жахливий світ ....", - зі щемливим болем додала Катерина.

Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм