Лайм

За 8 років не змогли поставити діагноз: українська акторка Тишкевич розповіла про тяжку хворобу

Зірка вже випробувала усі можливі методи лікування в Україні

Українська акторка Катерина Тишкевич розповіла, що вже 8 років поспіль бореться із невизначеним діагнозом. Головний симптом тяжкої хвороби - сильний головний біль, який з'являється раптово і позбавляє можливості повноцінно щось робити.

Діагноз в Україні лікарі встановити не можуть. Про це у Facebook написала колега акторки Анастасія Цимбалару. "Катя Тишкевич вже 8 років бореться з невизначеним діагнозом та страждає від страшенного головного болю. За цей час було спробувано усі можливі методи обстеження в Україні та лікування як традиційною, так і нетрадиційною медициною, але, на жаль, результату це не дало. Катя не встає з ліжка", – йдеться у публікації.

Фото: instagram.com/mrsketrin

На власній сторінці в Instagram Тишкевич розповіла детальніше про свій стан:

"Трошки більше спробую пояснити, що саме зі мною відбувається. Ще раз підкреслюю, що остаточного ДІАГНОЗУ немає. За 8 років обстежень в Україні його так і не змогли поставити. Головний симптом - це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду, болить 24/7 так сильно, що я не можу говорити чи тримати очі відкритими".

Тишкевич пояснила, що її мама-невролог вже влаштовувала обстеження в найкращих українських лікарів, однак це не дало ефективних результатів. Акторка зізналася, що навіть ходила до спеціалістів з нерадиційної медицини та лікувалася за рекомендаціями експертів, але і ці спроби виявилися марними.

Фото: instagram.com/mrsketrin

"Біль є, діагнозу нема. Ось тому і було прийняте рішення поїхати до країни, де є краще обладнання, яке дозволить подивитися на проблему ще ближче, ніж можуть лікарі тут. Єдиним ефективним лікуванням (точніше тим, що знімало симптоми) була дуже велика кількість нейролептиків (17 пігулок щодня), які просто рубили весь організм, ними я і рятувалася ці роки, не дивлячись на дуже багато неприємних побічних реакцій. але з війною перестали допомогати і вони", - написала Катерина.

Фото: instagram.com/mrsketrin

Знаменитість прийняла рішення обстежитися в Німеччині, тому звернулася з проханням про допомогу до своїх підписників. На лікування потрібно зібрати понад 11 тисяч євро. Оскільки на останніх знімках мозку лікарі помітили деякі зміни, Тишкевич сподівається, що європейське обладнання допоможе їй визначити причину головних болей та позбавитися тяжкої хвороби.

  • Українському акторові Олексію Вертинському зробили складну операцію на серці. Попереду у 66-річного народного артиста України ще одне хірургічне втручання та дорога реабілітація.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня