Лайм

Керівників "Дизель Шоу" звинуватили у невиплаті гонорарів покійній Марині Поплавській

Звинувачення на адресу "Дизель Студіо" стали серйознішими

У мережі продовжується скандал навколо "Дизель Студіо", яку колишній співробітник компанії Микола Федосенков звинуватив у невиплаті гонорарів.

В Instagram екс-реквізитор серіалів студії та автор гумористичних роликів для TikTok "Дизель" розповів, що роботодавці заборгували йому десятки тисяч гривень. Після того, як художній керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов відповів, що Федосенков "займається шантажем" та "роздмухує скандал", той опублікував скріншоти з коментарями, залишеними зі сторінки Марини Поплавської. Сторінка не верифікована соцмережею як офіційна, але на неї підписано понад 19 тис. осіб.

Фото: https://www.instagram.com/fedosenkov/

У повідомленні стверджується, що Instagram акторки "Дизель Шоу", яка загинула у ДТП у 2018 році, веде її рідна сестра Людмила. Вона нібито стала на бік Федосенкова і звинуватила Крутоголова та його партнерів Олексія Бланаря та Михайла Шинкаренка у "фінансовій непорядності".

"У коментарях з облікового запису Марини Поплавської мені відписалася її сестра Людмила, і я дуже здивувався. Скрини прикладаю", - написав Федосенков.

Фото: https://www.instagram.com/marina_dizelshow/

"Я рідна сестра Марини Поплавської, відомої вам актриси гумористичного проекту "Дизель Шоу". Багато шанувальників шоу скажуть, напевно, що все це не на часі, бо йде кривава війна. Але це привід, щоб розвіяти ілюзії щодо "Дизель Шоу". Я хотіла б стати на захист Миколи Федосенкова, який першим зважився сказати правду з приводу фінансової непорядності власників "Дизель Студіо", а саме Олексія Бланаря, Єгора Крутоголова та Михайла Шинкаренка, - йдеться в повідомленнях. - Микола - не єдина жертва фінансового кидалова. На знак підтримки молодої людини я розповім історію Марини Поплавської".

Згідно з опублікованими коментарями, Марина Поплавська загинула в аварії під час осіннього туру "Дизель шоу". Після цього керівники шоу нібито не повернули родині актриси гроші, які вона заробила за чотири концерти у Києві, Луцьку та Львові, а також за зйомки влітку 2018 року у серіалі "На трьох".

Фото: https://www.instagram.com/fedosenkov/

"Я не знаю точної суми, але розумію, що йдеться про немалу суму, - сказано у повідомленні. - Продюсери шоу влаштували пишний похорон моєї сестри. Економія на безпеці та економія на гонорарах. Немає людини, немає оплати праці. Так що ж виходить, фактично ритуальні послуги Марина сама собі і оплатила? Назвати це просто цинізмом - не сказати нічого. У той же час керівництво відомого шоу майже щороку анонсує нові слізні пісні на згадку про свою колегу, спекулюючи на її пам'яті. Фонди та депозити, нібито відкриті племінницями Марини Поплавської, які Бланар та Крутоголов анонсували на всю Україну, є відвертою брехнею. Юридично це неможливо. Я теж колись любила це шоу. До ДТП. Мені здається, що у цих людей проблеми з відсутністю моралі, совісті та честі" .

Керівники "Дизель Студіо" поки що не коментували нові звинувачення на свою адресу. При цьому Крутоголов і Бланар "проїхалися" по Ксенії Мішиній, яка підтримала Федосенкова в Instagram. Так, Бланар публічно нецензурно обізвав актрису.

Фото: Олексій Бланар / Facebook

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя