Лайм

Добре, що не в батька: син скандального Юрія Бардаша виступив із патріотичним віршем

Хлопчик народився в 2012 році в Лос-Анджелесі

Поки продюсер Юрій Бардаш робить скандальні антиукраїнські заяви, його колишня дружина, співачка Луна (справжнє ім’я – Христина Бардаш) виступає на благодійних концертах на підтримку України. У Варшаві вона вийшла на сцену зі своїм сином Георгієм.

Син співачки, який народився у її шлюбі з Юрієм, з’явився із жовто-блакитним прапором на плечах та проникливо прочитав вірша "Моя Україна". Відео зворушливого моменту Луна опублікувала у Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ЛУНÁ (@kri_luna)

Відео подивилося вже понад 43 тисяч людей та зібрало сотні коментарів. Не залишився осторонь і колишній підопічний Бардаша, Wellboy. "Що не говоріть, а є один адекватний Бардаш", - написав артист.

Фото: instagram.com/kri_luna

Крім того, нещодавно виконавець заявив, що не хоче мати з Бардашем нічого спільного і припиняє співпрацю із ним через проросійську позицію стосовно війни в нашій країні.

Wellboy, який за час роботи з продюсером випустив хіти "Гуси", "Вишні" та "Nozzy Bossy", заявив про те, що продовжує творчість без Бардаша. "Хочу подякувати Юрієві за те, що він у мене вкладав увесь цей час, за те, що він вчив мене дуже багатьом речам. Але треба йти далі, треба рухатися, треба жити, треба співати", - сказав співак.

Юрій Бардаш із синомФото: instagram.com/littlegeorge.bardash

Тим часом користувачі мережі подякували Георгію Бардашу за проникливе прочитання вірша, а також зазначили, що "яблуко від яблуні все ж далеко падає":

"Боже яке сонечко", "Жорік найсвітліша дитина, з якою мені доводилось спілкуватись", "Гідний син у талановитої матері", "Який молодець!!! Пишаємось вами!", "Що ж ти батька так підводиш… він там позеленів, мабуть, вже", "Добре, що не в батька", "Яблуко від яблуні далеко падає".

Нагадаємо, Христина Бардаш з 2012 року була одружена з продюсером Юрієм Бардашем. У колишньої пари є син Георгій, який народився у 2012 році, коли вони жили у Лос-Анджелесі. У червні 2018 року Юрій Бардаш заявив у соціальних мережах про подружню зраду Христини з Олександром Волощуком, саунд-продюсером та співпродюсером Луни, однак зізнався й у своїх багатьох зрадах. Через деякий час Христина в Instagram оголосила про що розлучається з Юрієм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil