Лайм

Почали труїтися чадним газом: Женя Кот розповів, коли з дружиною вирішили їхати з Києва

Це сталося під час активних бойових дій

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії Женя Кот разом із дружиною Наталією Татаринцевою знаходилися під Києвом. Рішення покинути свою домівку хореограф і танцівниця прийняли, коли ледь не отруїлися чадним димом.

Про це переможець шоу "Танці з зірками" розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях". "Були сильні бої і о другій годині дня стало темно. Димом затягнуло все. Почали горіти хімічні склади якоїсь косметичної компанії та плюс заправка. Вітер був у наш бік, просто неймовірно було", - розповідає Євген.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Вже ввечері подружжя відчуло першіння в горлі, а вночі у Наталії піднялася температура і почало стискати груди.

"Лікарні не працювали, а якщо й працювали, то приймали тільки поранених. Я зрозумів, що треба їхати. Вийшли, побачили, що вся машина була в попелі, сіли та поїхали", - згадав Кот.

Подружжя вирушило до Чернівців, де друг Жені допоміг винайняти однокімнатну квартиру. Наразі пара вже повернулася до Києва.

"Ми дуже сумували за домом, за своїм побутом, за своїм ліжком. Рідні стіни лікують", - пояснив їхнє рішення танцюрист. Також він не виключає, що можливо доведеться знову виїхати, але сподівається, що цього не станеться.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Хореограф також розповів, чому у перші дні війни Наталія не виїхала з України, як це зробили багато жінок.

"Я їй казав поїхати, а вона сказала, що без мене нікуди не поїде. У нас є вислів: "Разом і до кінця, незважаючи ні на що", і воно не під час війни народилося, а тоді, коли ми одружилися. Вона була поруч весь час, і я розумів, що її захищатиму 100%", - сказав Кот.

  • Тим часом українська співака ALYOSHA розповіла, що її чоловік, музикант Тарас Тополя, заздалегідь готувався до війни. Наразі фронтмен гурту "Антитіла" служить парамедиком на передовій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого