Лайм

Все найнеобхідніше було зібрано: ALYOSHA розповіла, що Тарас Тополя заздалегідь готувався до війни

Співачка ж не вірила до останнього

Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя служить парамедиком на передовій. Музикант готувався до російського вторгнення заздалегідь і кілька разів порушував цю тему в сім'ї. В той час дружина артиста ALYOSHA (Олена Тополя) до останнього не вірила, що буде повномасштабна війна і не мала "тривожної валізки".

Про це співачка розповіла в інтерв'ю "КП" в Україні". "Звісно, Тарас піднімав ці питання. І неодноразово. Але мені це просто не налазило на голову. Живучи в цивілізованому світі в XXI столітті і очікувати такі речі – мені це здавалося якоюсь недоброю вигадкою, - зізнається артистка. - А Тарас готувався заздалегідь. Спальники, рюкзаки, все найнеобхідніше у нього було зібране".

Фото: instagram.com/alyoshasinger

ALYOSHA не була готова до війни і не вірила аж до 5 години ранку 24 лютого. "Коли пролунали вибухи, діти почали плакати - я не знала навіть що їм сказати", - додала вона.

У перший день вторгнення Росії в Україну Тарас разом із учасниками свого музичного колективу записався до тероборони, а Олена думала про те, як вивезти їхніх трьох дітей – 9-річного Романа, 6-річного Марка та однорічну Марію.

Фото: instagram.com/antytila_official

"На жаль, ми не заправили авто заздалегідь – це я винна. Я не вірила, що таке може статися. Тарас постійно мені казав, щоб я заправляла машину наповну, але, чесно, не вірила, що буде війна. Думала - це ж настільки неадекватно, що цього не може бути. Але, на жаль…", - сказала співачка.

З бензином допоміг батько Тополі та співачка змогла вивезти дітей на західну Україну. Через два тижні вони виїхали до Варшави, а звідти мама Тараса забрала їх до Америки, де вони перебувають і до сьогодні.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

ALYOSHA зізнається, що не бачила чоловіка більше чотирьох місяців і дуже сумує за ним. Вона планує прилетіти в Україну зі США, щоб побачити та обійняти коханого.

"Ми кохаємо одне одного – і нічого не змінилося. Я лечу в Україну до нього, бо просто вже не можу – хочу його побачити, обійняти", - розповіла виконавиця.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували