Лайм

Впоратися самим не вдалося: дочку Наталки Карпи госпіталізували у Польщі

Співачка поділилася досвідом

Співачка та ведуча Наталка Карпа, як і багато українок, виїхала з країни через повномасштабне вторгнення Росії. Сьогодні вона дочкою перебуває у Польщі, де з дівчинкою сталася неприємність. 3-річна Злата підхопила ротавірусну інфекцію та потрапила до лікарні.

Фото: https://www.instagram.com/natalkakarpa/

"Вперше побувала як пацієнтка в іноземній лікарні, точніше кажучи, як супроводжуюча особа (мати), тому що до лікарні потрапила Злата, - написала Карпа в Instagram. - Підхопили ротавірус… впоратися самим не вдалося, тому постукали до місцевої клініки".

Співачка залишилася задоволеною умовами в польському шпиталі, а також зазначила, що протоколи лікування трохи відрізняються від українських.

"Медицина на хорошому рівні, відповідально і дуже уважно до нас поставилися. Словом, два дні лікування, десяток аналізів, чотири крапельниці, і ми вже вдома, у сестри, - розповіла вона. - Можна видихнути, бо коли хворіють діти, немає нічого гірше".

Наталці Карпі 40 років. У 2016 році вона вийшла заміж за учасника АТО Євгена Тєрєхова, який молодший за неї на 7 років. 2019 року у пари народилася донька. Перед війною в інтерв'ю Карпа розповідала про кризу у відносинах із чоловіком, який нині захищає країну на передовій. В інтерв'ю "Слава+" Терехов розпливчасто висловився про їхні стосунки.

Фото: https://www.instagram.com/jackiboy2806/

"У нас є найдорожче, за що я сьогодні воюю. Для мене не існує моя дружина чи чужа дружина, моя дитина чи чужа дитина. Для мене є діти та жінки. І ми, як чоловіки, відстоїмо. Я по-своєму вдячний Наталці за ту підтримку, яку отримую від неї", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували