Лайм

Завжди купуйте страховку: співачка Марина Круть у Європі потрапила до лікарні та жахнулася цінам

Артистка дала українцям важливу пораду

З початку повномасштабного вторгнення Росії бандуристка та співачка Марина Круть підтримує українців своєю творчістю та збирає кошти для ЗСУ. Перед недавнім благодійним концертом у Швейцарії артистка потрапила до лікарні та жахнулася європейським цінам на лікування.

Марина опублікувала в Instagram-"історіях" кілька фотографій зі швейцарської клініки та розповіла, що з нею сталося. Вона зізналася, що за дві години до виступу опинилася на лікарняному ліжку з підозрою на апендицит. "Вони кажуть, якщо це воно, то ти за годину лягаєш на операцію, якщо не воно - біжиш на концерт", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/bandura_krut

Українській бандуристці провели необхідне обстеження та, на щастя, діагноз не підтвердився. "У висновку нічого не знайшли. Але за годину мені зробили: крапельницю, УЗД та аналізи", - розповіла Марина.

Фото: instagram.com/bandura_krut

Співачка зазначила, що завдяки медичній страховці операція була б безкоштовною, але якби вона не встигла її придбати, то довелося б викласти за процедуру космічну суму. Тож артистка рекомендує українцям перед поїздкою до Європи завжди купувати страховку.

"У висновку, я поїхала на концерт. Але якби була операція, то це коштувало б як чотири машини для ЗСУ. Благо ми мали страховку, і це для мене було б безкоштовно. Тому висновок: завжди купуйте страховку. Завжди", - наголосила Круть.

Фото: instagram.com/bandura_krut

  • Раніше Ілона Гвоздьова розповіла про дитячу педіатрію в Італії та дала поради переселенцям. Італійські лікарі вразили українську маму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil