Лайм

З прапором України в руках: художниця Євгенія Гапчинська намалювала портрет Бориса Джонсона

Незмінною залишилась лише знаменита зачіска політика

Українська художниця Євгенія Гапчинська, яка нещодавно розповіла про своє життя під час війни, поділилася фотографією нової картини. Вона намалювала портрет британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона, який на минулому тижні оголосив, що йде у відставку.

Гапчинська зобразила політика у характерному для неї стилі примітивізм. Усіх героїв своїх робіт вона малює маленькими янголами із крилами та пухкими щічками. Тому і Борис Джонсон постав на картині у образі "янгола-помічника", як зазначила сама авторка. Прем'єр-міністр став рожевощоким янголом із маленькими крильцями. Незмінною залишилась лише його знаменита зачіска. Знімок нового портрету художниця виклала у Instagram.

Фото: instagram.com/e.gapchinska

Намальований Борис Джонсон тримає український прапор. "Наш янгол — помічник", - назвала картину Євгенія.

Користувачі мережі були в захваті від нової роботи Гапчинської. У коментарях вони залишили для художниці безліч компліментів, а хтось навіть зазначив, що намальований Джонсон чимось схожий на президента України Володимира Зеленського.

"Джонсонюк", "Чудово!", "Яка прекрасна та добра картина!", "Боже, яка краса", "У нього очі Зеленського чи це мені здалося?", "Це неймовірно круто", "Такий милий", "Презентуйте пану Борису цю картину", "Надзвичайно гарно! Клас!", "Подаруйте Цю картину Пану Борису! Вона просто неймовірна!!! Як і всі Ваші картини", "Така краса мусить бути у Бориса вдома", - висловилися люди із цього приводу.

Борис ДжонсонФото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування