Лайм

Моя Вінниця: Оля Полякова відреагувала на обстріл рідного міста та показала моторошні кадри

Співачка показала наслідки ракетного удару

14 липня російські війська завдали ракетний удар по центру Вінниці та забрали життя щонайменше 20 людей. На новий кривавий теракт РФ відреагували українські знаменитості, зокрема й Оля Полякова, яка народилася та виросла у цьому місті.

Співачка опублікувала в Instagram кадри наслідків обстрілів та поділилася своїми емоціями. На момент написання артисткою допису, кількість жертв була значно меншою. "Моя Вінниця! 25 поранених, 12 загиблих, загинула маленька дитина! Боже! Зупини це! Росія терорист!", - написала Полякова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

На ракетний удар також відреагувала ще одна відома уродженка Вінниці Марина Боржемська, колишня дружина В'ячеслава Узєлкова.

"Щодня Росія нищить мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети по цивільних об’єктах. Де немає нічого військового. Що це, як не відкритий терористичний акт? Нелюди. Країна-вбивця. Країна-терорист. Все місто в каретах швидкої допомоги. Моє місто, моя душа… Її розривають на шматки, як і всю країну. Коли вже вони будуть притягнуті до відповіді за усі свої військові злочини?", - написала фітнес-тренер.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Після розлучення з боксером Марина Боржемська переїхала з Києва до Вінниці, де мешкає з батьками та двома дітьми. У коментарях вона зізналася, що любить гуляти в центрі міста, а в пологовому будинку, розташованому неподалік місця "прильоту", вона народжувала сина та доньку.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Росія завдала ракетного удару по Вінниці вдень, коли у місті максимальна кількість людей. Країна-терорист свідомо хотіла вбити та поранити якнайбільше мирних жителів, оскільки удар був завданий високоточними ракетами "Калібр". Станом на даний момент кількість загиблих досягла 20, серед них – троє дітей. За медичною допомогою звернулися 90 людей.

  • Тим часом українська співачка ROXOLANA, у якої мав відбутися концерт у Вінниці, повідомила, що в результаті ракетного удару по місту загинув член її команди, другий бореться за життя в реанімації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита