Лайм

Хлопцям набагато тяжче: Святослав Вакарчук на Донеччині зустрівся з бійцями та заспівав під обстрілами

Музикант підтримав українських захисників на фронті

З перших днів повномасштабного вторгнення Росії Святослав Вакарчук піднімає бойовий дух українських захисників своєю творчістю. Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідує наших бійців у гарячих точках та дає міні-концерти на передовій. 13 липня музикант побував на Донеччині та заспівав під звуки ворожої артилерії.

У сюжеті ТСН сказано, що Вакарчук приїхав до вкрай небезпечного місця. Напередодні російські війська намагалися там здійснити прорив, кинувши в бій десятки своїх танків, проте їхня спроба не мала успіху. Ворог відступив, але продовжує накривати наші позиції артилерією.

Фото: Кадр із відео

Під час виступу музиканта рашисти розпочали обстріл, але міні-концерт хоч у бліндажі, але відбувся.

"Ми часто потрапляємо до таких ситуацій, хлопцям набагато тяжче, я можу півдня бути в такій ситуації, можу тиждень, а вони місяцями тут сидять", - сказав Вакарчук.

Українські бійці лишилися під враженнями від виступу знаменитого музиканта.

"Я був на концерті "Океану Ельзи" і там була зовсім інша атмосфера. А коли до тебе ось так приїжджають... просто мурашки на шкірі, я не знаю, що це таке твориться. Це дійсно дуже приємно. Дуже вдячний, що є такі сміливі люди. Не кожен військовослужбовець приходить у ці місця", - сказав боєць ЗСУ.

Фото: Кадр із відео

Святослав Вакарчук також вперше прокоментував народження доньки. Він зізнався, що через постійні роз'їзди практично з нею не бачиться.

"Народилася донька три тижні тому, - усміхаючись сказав Святослав. - Ну, як можна бачитися... Я щасливий, що взагалі зміг побачити. Просто викроїти буквально хвилинку для цього".

Після виходу сюжету Вакарчук написав допис, у якому зізнався, що з ним усе добре.

"На фронті буває всяке. Я вже дав близько 120 виступів на Сході і на Півдні. І потрапляв в різні ситуації. Але завжди повторюю: крім нас з вами, більше в України нікого нема. Тож кожен має робити для Перемоги, що може. Кожен. Кожного дня. Так як роблять ці хлопці та дівчата на фронті. Вони - наш скарб. P.S. Зі мною все добре! Продовжуєм іти!", - написав лідер ОЕ в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

  • Святослав Вакарчук вдруге став батьком 21 червня – у 47-річного музиканта народилася донька. Батьки обрали для дівчинки ім'я Соломія, що означає "мир".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ