Лайм

Виконую вже 45 років: Святослав Вакарчук заспівав захисникам найстарішу пісню у своєму репертуарі

Музикант душевно виконав українську пісню

З початку повномасштабного вторгнення Росії Святослав Вакарчук підтримує українських воїнів своєю творчістю, зокрема й у гарячих точках. Найчастіше музикант співає нові пісні з репертуару "Океану Ельзи", наприклад "Місто Марії", присвячену захисникам Маріуполя, а днями заспівав хіт, який виконує вже понад 40 років.

Артист поділився в Instagram фрагментом свого виступу перед бійцями. На кадрах Вакарчук щиро співає українську народну пісню "Ой, чий то кінь стоїть", акомпануючи собі на гітарі. Захисники та захисниці України в цей час тихенько підспівуть музикантові.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

"Якщо "Місто Марії" - найновіша пісня у моєму репертуарі, то "Ой, чий то кінь стоїть" найстарша. Я виконую її вже 45 років", - написав лідер ОЕ.

Українців зворушило душевне виконання Вакарчука, також вони подякували музикантові за те, що він підтримує бойовий дух наших захисників.

"Дякую вам, Святославе. Завжди ваші пісні торкалися душі і викликали захоплення! А тепер дізнаєшся, що ви неймовірно душевна людина і патріот нашої країни. Ви дуже надихаєте. Благословення вам і нехай оберігає вас Господь", "Дякую, що підтримуєте бойовий дух наших захисників", "Дуже душевне виконання, Святославе. Правду кажуть, що українська душа співає - чуєш пісню та розквітаєш", - пишуть підписники Святослава.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо