Лайм

Олег Скрипка розповів, як десять хвилин часу врятували його від російських ракет у Вінниці

"Ми мали намір відвідати військових, як це відбувається у кожному місті"

14 липня Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці. Відомо про 21 загиблого, серед яких троє дітей. Госпіталізовано 52 особи, серед них 4 дітей. 34 особи перебувають у тяжкому стані. Загалом по допомогу до медичних закладів звернувся 91 постраждалий.

Український виконавець, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, що від можливої загибелі у Вінниці його вратували лічені хвилини. Артист опублікував пост в Instagram, у якому написав, що 14 липня якраз мав відбутися концерт з його участю у цьому місті. Він зустрівся з організаторами заходу в центрі, куди і потрапила ракета. Але, на щастя, за 10 хвилин до авіаудару Скрипка звідти поїхав.

Фото: instagram.com/o.skrypka

"Сьогодні мав відбутися наш концерт на підтримку України в місті Вінниця..Ми мали намір відвідати військових, як це відбувається в кожному місті, в яке ми приїзжаємо з благодійними концертами. Ми мали зустріч із організаторами заходу в місці попадання ракети, нас врятувало 10 хвилин часу…", - поділився подробицям музикант.

Фото: instagram.com/o.skrypka

Артист додав, що поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї військової бази, ми бачимо своїми очима реальність їх "рятівної спецоперації". Також він написав, що ракетні удари окупантів потрапили до паркування поблизу Будинку побуту "Ювілейний" та частково зруйнували медично-діагностичний центр:

"Поки ворог бреше про ліквідацію ще однієї воєнної бази, ми бачимо на власні очі реальність їх "рятівної спецоперації" - 20 загиблих та 90 поранених. Ракетні удари рашистів по Вінниці влучили у паркувальний майданчик поблизу Будинку побуту "Ювілейний" та частково зруйнували медично-діагностичний центр. Світла пам‘ять всім загиблим… Не забудемо, ніколи…".

Фото: instagram.com/o.skrypka

Фото: instagram.com/o.skrypka

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі