Лайм

Якщо ти помреш - я теж помру: Tayanna розповіла, як син відмовляв її від повернення до Києва

Хлопчик боїться, що може втратити свою маму

Українська співачка Tayanna (справжнє ім'я – Тетяна Решетняк) під час повномасштабної війни в Україні знаходиться за кордоном. Артистка не збирається поки повертатися додому, оскільки про це її попросив син. 9-річний Даніель не хоче повертатися до Києва та боїться туди відпускати свою маму-артистку.

Про це виконавиця розповіла в інтерв'ю МУЗВАР. 38-річна зірка вважає, що в Україні здебільшого залишилися, або вже повернулися, ті артисти, які не мають сімей, а значить "їм нема чого втрачати".

Співачка Tayanna Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Деякі артисти вони, звісно, серед народу. І більшість з них – це ті артисти, у яких немає дітей, у яких немає сімей. Яким немає за що боятися і яким немає чого втрачати, образно кажучи зараз. Просто це ті люди, які тимчасово в такій ситуації і вони можуть собі це дозволити", - заявила Tayanna.

"Я побула в Києві два дні, я хотіла залишитись там на більше, хотіла побути, тим паче, що мій син якраз у Польщі був у бабусі, я його туди відвезла. Але коли я посадила сина на потяг з бабусею і побачила ці сльози, він плаче і просить: "Мамо, не їдь до Києва, благаю. Якщо ти помреш – я теж помру", - згадує співачка. - Як я можу пережити ці сльози і бити себе в груди, казати, що я Анна Кареніна і біжу зараз в Київ, буду під бомбами там сидіти і співати. Коли в мене є дитина і сім’я. Так, мені страшно під бомбами бути, я не герой".

Син Тетяни Решетняк Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Tayanna народила Даніеля у шлюбі з Єгором Глібом. Пара була разом три роки і розлучилася у 2014-му. Співачка неодноразово розповідала, що у шлюбі з батьком своєї дитини була жертвою домашнього насильства.

Єгор Гліб працював саунд-продюсерером у Black Star російського репера Тіматі. 2020 року стало відомо, що він почав зустрічатися з українською співачкою Ані Лорак.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували