Лайм

Співачка TAYANNA розповіла про колишнього чоловіка, який жив із Ані Лорак

Артистка поділилася подробицями

Українська співачка Тетяна Решетняк (TAYANNA) зізналася, що не підтримує спілкування зі своїм колишнім чоловіком Єгором Глебом. За словами зірки, вона навіть гадки не має, де зараз живе її екс-обранець, який раніше жив та будував кар'єру у країні-агресорці Росії.

"Я не знаю, де він зараз живе. Його мама каже, що він в Америці. Він навіть не питає, як наш син", - сказала артистка у інтерв'ю Славі Дьоміну.

З Єгором Глебом TAYANNA розлучилася у 2014 році, через три роки шлюбу. У пари народився син Даніель.

Єгор Глеб працював саунд-продюсерером у Black Star російського репера Тіматі. У 2020 році стало відомо, що він почав зустрічатися з українською співачкою Ані Лорак.

Фото: instagram.com/anilorak

"Вони живуть разом, я про все знаю. Він спілкується з сином, син йому дзвонить. Звичайно, рідко, тому що він від нього відвик. Але коли він до Києва приїздить, ми постійно бачимося, можемо разом пообідати, повечеряти - це не табу. Було стільки бруду і інтриг. Мені говорили: "Він там знайшов таку ж співачку як ти, теж з Чернівців, але вона більш відома, тому він пішов до неї". Я розумію, що людям дай тільки хліба і видовищ, і вони будуть щасливі", - прокоментувала тоді нові стосунки чоловіка TAYANNA.

Співпрацював із російським пропагандистом Тіматі не лише екс-обранець співачки, але і її молодший брат Міша Марвін. Артистка розповіла, що після вторгення РФ в Україну виконавець розірвав контракт із Black Star, і вже 25 лютого виїхав з РФ.

Міша МарвінФото: Youtube

"З Тіматі він вже давно не спілкується, ніколи і не спілкувався із ним близько. 25 числа він вже виїхав з Росії, він переїхав в Дубай. Контракт у нього мав закінчитися у квітні, але він його закінчив швидше. Він розірвав абсолютно усі зв'язки і поїхав. Тепер він не має жодного відношення до цієї компанії", - розповіла співачка про молодшого брата.

  • Тим часом Ані Лорак з'явилася на вечірці у Москві, поки в її рідній країні триває війна. У той час як російські ракети продовжують вбивати мирних жителів України, виконавиця засвітилася в компанії дружини спікера Путіна Дмитра Пєскова – Тетяни Навки та путіністів Валерії, Йосипа Пригожина та Григорія Лепса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа