Лайм

Неймовірно весела і талановита жінка: зірки вшановують пам'ять Руслани Писанки

"Справжнє благородство, внутрішня сила, божественний талант та іскрометний гумор – рідкісні якості як для однієї людини"

19 липня не стало відомої української телеведучої та акторки Руслани Писанки. 56-річна зірка пішла з життя через важку хворобу, яку у неї напередодні діагностували німецькі лікарі.

Українські зірки вшанували пам'ять своєї колеги в соціальних мережах. Ведучі, актори та артисти діляться спогадами про Руслану Писанку та публікують архівні фото із нею.

Фото: 1+1

"Всі говорили про те, як ми працювали із Зеленським і скільки часу присвячували танцям, але найбільше в ті дні працювала Руся. Те, що вона творила на підборах з її високим зростом та у боротьбі із зайвою вагою – це був справжній подвиг і справжній героїзм! Її благородний і гарний вихід із проєкту був по-справжньому королівським. Королевою неможливо стати, королевою народжуються. Справжнє благородство, внутрішня сила, божественний талант та іскрометний гумор – рідкісні якості як для однієї людини. Світла пам‘ять, Руся!" – висловилася про смерть зірки українська співачка Наталія Могилевська.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Яскрава. Енергійна. Зворушливо відповідальна і дуже Своя. Такою я бачила щоразу Руслану Писанку в гримерці, коли вона дуже завчасно приїздила на роботу готуватися до ефіру "Твій день". Вічна пам’ять, Руся..." – прокоментувала смерть ведучої Марічка Падалко.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Все ж таки це правда… З Русланою ми знімалися у серіалі "Кріпосна". Це була неймовірно весела і талановита жінка. Вічна пам'ять", - написала українська акторка Наталка Денисенко.

Фото: instagram.com/stories/natalka_denisenko_official

"Прокидаюсь, бачу повідомлення в мессенджері - "Талуся, сьогодні вночі померла Руслана Писанка". Не віриш, кричиш всередину себе… І тільки одне питання : "Як?!!!",…пульсує боляче в голові… Руся - Зірка, Планета!!!! Добра, чуйна, талановита!!!! Ти завжди підтримувала, ти знала найкращі слова… А в мене зараз немає слів… Янголе наш, лети… - вшанувала пам'ять колеги українська телеведуча та акторка Тала Калатай.

Фото: .facebook.com/kalatayt

"Прощай, Руслана Писанка. Важко добирати слова. Хай душа твоя літає над Києвом і захищає його. Ти назавжди залишишся в серцях. Вічна пам‘ять і царства небесного", - прокоментувала трагічну звістку українська виконавиця Марія Бурмака.

Фото: facebook.com/maria.burmaka

"Ну, як же так, Русю? Ти ж нещодавно вітала мене з днем народження! Ти була неймовірно яскравою, талановитою та класною. Ти була джерелом приголомшливих історія, мудрих порад та людського тепла. Ти була... Тепер це все у минулому. Прощай", - висловився на своїй сторінці у Facebook український політик та громадський діяч Борислав Береза.

Фото: facebook.com/borislav.bereza

"Руся! Ні! Як так?! Світла пам'ять", - написала в Instagram українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Важко повірити! Сьогодні пішла з життя наша чудова колега Руслана Писанка!! Завжди повна оптимізму,з дивовижним почуттям гумору! Прекрасна актриса і телеведуча!! Відпочивай, Руся!! Нехай земля тобі буде пухом!" - написав Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Руслана, моя журналістика орієнтувалася на ваші стандарти в професії, я з вас брала приклад. Легкість, унікальність, джазовість. Ви були така єдина. Напевно, ми і справді не знаємо таємницю про небо, якщо туди останнім часом відлітає так багато прекрасних українців. Там, напевно, справді дуже добре", - висловилася українська телеведуча Ольга Фреймут.

Фото: instagram.com/freimutolia

  • Почитайте про те, яким було життя Руслани Писанки. Біографія, особисте життя та найкращі ролі "секс-символу" України в цьому матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024