Лайм

Дівчина Олега Псюка показала дику тварину, яка стала її домашнім улюбленцем: фото

Олександра Білобров поділилася милою історією

Кохана Олега Псюка, фронтмена гурту Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022", поділилася історією, як дика лисиця стала її домашнім улюбленцем. Три місяці тому Олександра та її сім'я знайшли її у своєму дворі, вона була поранена і потребувала допомоги людей. Батьки виходили руду крихітку і тепер вона - справжня красуня.

"Виросла наша лисичка. Знайшли це чудо мої батьки у нас в курнику 24 квітня, прямо на Пасху. Вона скрутилась маленьким кувелдиком в куточку, злякана, голодна і з пораненою лапкою. Ми знали що таке мале не виживе саме, тому прийняли рішення виходити її, до моменту поки вона не зможе жити сама", - розповіла дівчина Олега Псюка в Instagram.

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

"Вона вночі плакала і скучала за родиною. Але маємо припущення, що малечу там покинули через те що воно поранене (слабших залишають)", - додала Олександра Білобров.

Сім'я вилікувала лисичку, вона помітно підросла і тепер повноцінно мешкає на вулиці. Щаслива тварина прибігає у двір пограти та поїсти смаколиків. Олександра каже, що вона дуже любить ласувати консервами із куркою. Лисиці подобається полежати на траві та побігати в саду біля будинку.

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

Олег Псюк та Олександра Білобров познайомилися у соціальних мережах. Ініціатором спілкування виступила дівчина. Вона була підписана на музиканта в Instagram і коли побачила, що вони з ним розминулися в Буковелі, написала йому.

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

Олег та Саша домовилися зустрітися у Києві, але через локдаун зустріч кілька разів переносилася. Перше побачення відбулося у перший день весни, і з того часу пара більше не розлучалася. Дівчина працювала з Псюком у турах, була турменеджером та проїхала з ним близько 30 концертів. Пара вже встигла облаштувати сімейне гніздечко та, за словами Олександри, їм дуже комфортно жити разом.

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"