Лайм

Олена Зеленська у стильній блузі знялася для обкладинки іспанського журналу

"Яка в нас сильна, мудра та тендітна перша леді", - зазначили користувачі мережі

Олена Зеленська, яка нещодавно виступила перед Конгресом США, з’явилася на обкладинці іспанського журналу EL PAÍS. Результати фотозйомки перша леді показала у соціальних мережах, а також поділилася подробицями свого інтерв’ю для цього видання.

Обкладинку журналу зі своїм фото дружина Зеленського опублікувала в Instagram. Вона позувала у стильній білосніжній блузі, брюках, а підкреслив образ тонкий чорний ремінь, який гармонійно поєднався із основними елементами вбрання. Завершували образ об’ємна зачіска та легкий макіяж.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У описі до знімку Зеленська розповіла, про що говорила із журналістом іспанського видання:

"Яке пояснення дій росіян ви знаходите?" – запитав у мене під час інтерв’ю журналіст EL PAÍS. За кілька днів до нашої розмови стався ракетний удар по торговельному центру в Кременчуку – цинічний, прицільний акт терору".

"Не впевнена, що хтось у світі може дати об’єктивну відповідь на таке питання. Бо ж як пояснити, що хтось віддає наказ влучити в будівлю, куди тисяча людей просто прийшла по покупки? Як пояснити, що хтось натискає кнопку, знаючи, скільки там мам із дітьми? Відповіла, що це не війна, аргументована політикою. В усіх "причинах", як-от вигадана "денацифікація", – нуль сенсу. Нас просто хочуть знищити як народ. Росіянам не подобається власне факт нашого існування, наша любов до свободи, наш опір. Вони хотіли б, щоб ми були їхніми підданими. Ми ж хочемо мати майбутнє, у якому зможемо існувати як нація та бути вільними. Наголосила: це відкритий терор, який вони влаштовують, щоб ніхто й ніде не почувався в безпеці. Сіють страх, щоб ми не сміли підняти голови. Але росіяни отримують зворотну реакцію: ми об’єднуємося й попри все чинимо опір та боремося за наше життя", - поділилася своєю відповіддю перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Олена, дякую за вашу силу! Ми переможемо!", "Ви неймовірна жінка!", "Яка в нас сильна, мудра та тендітна перша леді", "Погоджуюся з кожним словом. Суспільству треба визнати росію країною терористом! Бо на українцях вони не зупиняться", "Жінка, яка є прикладом для нас, жінок України", "Дуже гарно відповіла. Це дійсно знищення нації українців", "Розумниця. Висловлює думки, які на серці кожного українця", - прокоментували нову обкладинку та заяви Зеленської українці.

  • Нагадаємо, Олена Зеленська та Джилл Байден у США одягли туфлі кольорів прапора України. Подивіться, як це було.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв, який служить у ЗСУ, отримав осколкове поранення на фронті

Український комік Андрій Лузан у прямому ефірі заявив про свою мобілізацію

Український комік і автор YouTube-каналу "Леві на джипі" Андрій Лузан заявив, що 6 липня мобілізується у ЗСУ

На Каньє Веста поскаржилися в генпрокуратуру РФ через рядки про Україну

Російські активісти звернулися до генпрокуратури РФ із закликом не допускати репера Каньє Веста на територію країни-терористки