Лайм

У багатьох друзів уже немає будинків: Сергій Бабкін розповів про наслідки обстрілу Харкова

Музикант показав листування зі своїм кумом

21 липня російські загарбники обстріляли один з найгустозаселеніших районів Харкова. Унаслідок ворожого обстрілу десятки людей зазнали поранень, є загиблі.

Український виконавець Сергій Бабкін також розповів про наслідки обстрілів Харківщини. У Instagram він опублікував скріншоти листування з кумом, який із сім’єю знаходиться там.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Ось переписка Сніжани з нашим кумом. Щоденно від рук російських солдатів гинуть мирні жителі Харкова! Дивіться, підписники з Росії, які залишилися тут! Це не склади. Це речовий ринок. Більше 20 поранених, є загиблі. І цей кошмар продовжується кожного дня! Хаотичні обстріли міста зранку та ввечері. У багатьох моїх друзів вже немає будинків. Багатьох моїх знайомих вже немає серед живих", - написав співак.

В наступному stories музикант показав повідомлення, які отримав від кума після обстрілів. Чолововік пише Сергію:

"Мій колишній працівник загинув. На першому фото моя дружин намагається хоч якось заспокоїти його дружину Сабіну. До 2015 року вони в мене працювали. Поїхали в Курськ до родичів, за півтора роки повернулися до Харкова. Жили під обстрілами у Салтівці. А смерть застала на роботі. Залишилися дві доньки без батька".

Фото: instagram.com/babkin_official

За даними поліції, попередньо, армія РФ обстріляла Харків із реактивних систем залпового вогню "Ураган", касетними снарядами. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу окупантами двох районів Харкова загинули троє людей, ще 23 – поранені.

  • Внаслідок ракетного удару по центру Вінниці загинув звукорежисер Євген Коваленко – член команди української співачки ROXOLANA. Того трагічного дня, 14 липня, у артистки мав відбутися в цьому місті концерт, і в момент "прильоту" хлопець разом з рештою музикантів готувався до виступу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків