Лайм

Жені було всього 25: ROXOLANA показала загиблого у Вінниці учасника своєї команди

Юний музикант зазнав тяжких поранень, але врятувати його не вдалося

Внаслідок ракетного удару по центру Вінниці загинув звукорежисер Євген Коваленко – член команди української співачки ROXOLANA (справжнє ім'я - Роксолана Сирота). Того трагічного дня у артистки мав відбутися в цьому місті концерт, і в момент "прильоту" хлопець разом з рештою музикантів готувався до виступу.

Після обстрілу окупантами центру міста співачка з'явилася в Instagram і повідомила, що всі учасники її команди отримали поранення. Двоє боролися за життя у реанімації. На жаль, врятувати одного не вдалося. Ним виявився Женя. Пізніше виконавиця показала фотографію загиблого колеги із проханням допомогти його батькам.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роксолана Сирота ROXOLANA (@roxolanas)

"Жені було всього 25 років. Він був чуйним, веселим і неймовірно щирим. Звісно, нічого не полегшить втрату, але для допомоги сім'ї залишаємо карту мами Євгена, Ліни Сергіївни Коваленко. Їй як ніколи зараз потрібна ваша підтримка", - написала Роксолана.

На трагедію відреагували багато знаменитостей, серед яких не лише музиканти, а й телеведучі та актори. Слова скорботи висловили Lida Lee, Леся Нікітюк, Володимир Остапчук, Monatik, Юрій Ткач, Наталка Денисенко, Світлана Тарабарова, Khayat та багато інших.

Фото: instagram.com/roxolanas

Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці вдень 14 липня. За останніми даними, внаслідок теракту загинули 23 людини, серед них троє дітей, ще сотня зазнала поранень. Десятки людей вважаються зниклими безвісти. Серед поранених - двоє учасників команди Олі Цибульської.

  • Олег Скрипка розповів як десять хвилин часу врятували його від російських ракет у Вінниці. 14 липня якраз мав відбутися концерт за його участю у цьому місті.
  • Олена Зеленська показала відео з маленькою Лізою, яка загинула у Вінниці. "Сонячна" дівчинка разом із першою леді України знімалася у різдвяному ролику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil