Лайм

Влад Яма вперше розповів, де знаходиться під час війни і як йому вдалося виїхати з України

Український хореограф не захотів залишатися у рідній країні

Український хореограф Влад Яма, який вшанував пам'ять Руслани Писанки у соцмережі, дав перше велике інтерв'ю з початку вторгнення Росії в Україну. Танцюрист розповів, де знаходиться під час повномасштабної війни та як допомагає рідній країні боротися з ворогом.

У розмові зі Славою Дьоміним суддя шоу "Танці з зірками" зізнався, що з сім'єю виїхав з України. Зараз Влад із дружиною Ліліаною та сином Леоном живе в Америці.

Влад Яма з дружиною, сином та домашнім улюбленцем Фото: instagram.com/vladyama_official

"Я знаходжуся в США разом зі своєю сім'єю. Поки що роблю благодійні майстер-класи та намагаюся зробити їх більше. Можливо, це буде і в інших штатах відбуватися", - розповів український хореограф у програмі "Слава+".

Яма зізнався, що перебуває у Сполучених Штатах майже п'ять місяців. "Ми від початку тут. Були кілька днів в Європі, а потім відразу вилетіли сюди", - сказав він.

З України Влад виїхав 24 лютого, коли чоловікам ще було не заборонено залишати країну. "Я виїхав одразу, дуже швидко", - заявив танцюрист.

Тим часом батьки хореографа знаходяться у Запорізькій області. "Чують вибухи, чують сирени, але вони дуже оптимістично налаштовані, - розповів він. - Вони кажуть, що все буде добре, вони вірять у ЗСУ. Я теж вірю, але коли я згадую, що відбувалося там у Бучі у перші дні, що зараз відбувається у Херсоні, що відбувалося у Маріуполі, це насправді страшно".

Батьки Влада Ями з онуком Фото: instagram.com/vladyama_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування