Лайм

Могли бути парою: Влад Яма вшанував пам'ять Руслани Писанки і показав архівні фото

Танцюрист поділився спогадами про свою колегу

Український хореограф Влад Яма, як і багато інших знаменитостей, вшанував пам’ять української акторки та телеведучої Руслани Писанки. У соціальних мережах він поділився архівними фото із зіркою та зізнався, що його перші танцювально-зіркові проби проходили саме з Русланою.

"А ми ж могли бути парою. Так, мої перші танцювально-зіркові проби проходили саме з Русланою Писанкою. Потім ми змагалися, і Ти абсолютно чудово танцювала. Легко і невимушено. Надихаючи мільйони жінок", - написав танцюрист у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Після чого Яма згадав, як разом із Писанкою вів програму "Твій день" на телеканалі 1+1. Він зазначив, що разом вони провели близько 70-ти ефірів шоу:

"А за 15 років ми знову зустрілися і провели +-70 прямих "твогоденних" ефірів. Знаю, що в Тебе було багато планів… Шкода… Так швидко… Спочивай з миром. Аплодую".

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні за програмою "Червоного хреста" Руслана Писанка поїхала до Німеччини на лікування. Там лікарі діагностували у ведучої тяжку хворобу, про яку вона практично нікому нічого не говорила. Акторка стежила за подіями, що відбуваються в Україні, допомагала, будувала плани на майбутнє, а разом з тим вела власну боротьбу.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Чоловік Писанки Ігор Ісаков та важкохвора мама після виїзду ведучої за кордон залишилися в Україні. "Чоловік пообіцяв подбати про маму - вона невиліковно хвора, довго не протримається. Вони залишилися у наших друзів, які їм дали притулок, за що я їм дуже вдячна", - говорила акторка журналістам.

Мами Руслани Писанки не стало у березні. Про трагучну звістку зірка також вирішила не розповідати, адже через війну українцям і так вистачало поганих новин. Артистка не змогла приїхати на похорони матері, тому прощатися із рідною людиною довелося по вайберу.

Востаннє знаменитість виходила на звʼязок із глядачами під час святкування річниці проекту "Твій день" у травні 2022 року. Зізнавалася, що вже не може дочекатися, як знову повернеться на телебачення.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування