Лайм

Анастасія Приходько висміяла Потапа, Монатіка і Влада Яму, які виїхали за кордон під час війни

Співачка не знає, як реагувати на їхнє повернення в Україну

Анастасія Приходько, яка раніше різко висловилася про благодійність Світлани Лободи, тепер "пройшлася" по колегам-чоловікам, які виїхали за кордон під час війни.

На своїй сторінці у Facebook співачка написала допис, в якому поміркувала про те, як після перемоги зустрічати українських артистів, які в перші дні повномасштабного вторгнення РФ виїхали з України. Йшлося про таких знаменитостей як Потап, Монатік та Влад Яма.

Фото: Facebook / Анастасія Приходько

Приходько розповіла, що спочатку торкнулася цієї теми під час бесіди зі своїм другом, проте консенсусу вони так і не досягли. Потім своїми думками Настя поділилася зі своїми підписниками.

"Ну всі люди виходят на вулицю обіймають один одного і вітають з перемогою, і поруч стоїть Потап, Влад Яма, Монатік і так далі… Мені казати їм вітаю с перемогою? Чи казати - я так рада, що ви повернулись…. Чи накшталт: О як здорово що ми всі разом? Або обійняти та підримати словами, як тобі там було важко, дякувати Богу що все добре…. Ну от що? В мене є одна версія як їх можна називати "Чангалісти", - написала співачка.

У коментарях зауважили, що є різні обставини, які змушують чоловіків виїжджати з країни. На що Приходько відповіла: "Є! І до деяких нема питань... А до деяких є".

Інші підтримали Анастасію у її висловлюваннях, я треті стали на захист вищезгаданих артистів:

Фото: instagram.com/kamenskux

"Але вони не сидять, склавши руки, а допомагають, збираючи кошти на ЗСУ своєю концертною діяльністю".

"А як Ви вітатимете знайомих чоловіків, які не брали участь у бойових діях? Які волонтерили, донатили гроші чи просто працювали, сплачуючи податки? Ті, кого Ви назвали, нібито збирають гроші для України (сподіваюся на це). Не всі герої. Головне щоб ми всі не забували дякувати нашим воїнам (незалежно від їхньої статі)! Вони - герої!".

"Ви ж розумієте, що, наприклад, Потап не буде ефективним на полі бою? Він робить усе, що може, як він уміє. Він ефективніший за кордоном. Тому що він кричить про Україну на весь світ. Ну я так думаю, йому болить за нашу країну ... він допомагає, я впевнена. Але ми просто завжди не задоволені не такими ж як ми".

"Улюблена втіха деяких українців - цькування! Вони ж не сидять просто, "ховаючись"...".

Фото: instagram.com/monatik_official

  • Раніше Анастасія Приходько виступила з образливими словами на адресу Потапа, на що репер нагадав їй, що в країні йде війна, і зараз не час для сварок та з'ясування стосунків на публіці.
  • Тим часом, Влад Яма вперше розповів, де знаходиться під час війни і як йому вдалося виїхати з України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця