Лайм

Вдячні за солідарність: Kalush Orchestra висловилися про проведення "Євробачення-2023" у Великій Британії

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб допомогти Україні перемогти і наступного року"

"Євробачення-2023" відбудеться у Великій Британії від імені України, про що нещодавно повідомила Європейська мовна спілка (EBU). Переможці цьогорічного пісенного конкурсу Kalush Orchestra відреагували на цю новину та зізналися, що вдячні Британії за солідарність з нашою країною.

Лідер гурту Олег Псюк розповів виданню Іndependent, що хоч і відчуває сум через перенесення конкурсу до іншої країни, все одно сподівається, що захід навіть у Британії матиме український колорит. Крім того, виконавець зазначив, що зробить усе від себе залежне, щоб Україна стала переможницею і в наступному році – тоді "Євробачення-2024" точно відбудеться в мирній та щасливій Україні.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Звичайно, ми дуже сумуємо, що наступного року пісенний конкурс "Євробачення" не відбудеться в Україні. Але ми вдячні Великій Британії за солідарність і згоду провести захід на підтримку нашої країни. Сподіваємося, що "Євробачення-2023" матиме український колорит і відзначатиме нашу прекрасну, унікальну культуру. Ми, у свою чергу, докладемо всіх зусиль, щоб допомогти Україні перемогти і наступного року, щоб "Євробачення 2024" відбулося в мирній країні", - висловив Псюк свою думку.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, Kalush Orchestra разом із ведучим Сергієм Притулою продали кришталевий мікрофон пісенного конкурсу. 900 тисяч доларів, які вдалося виручити на благодійному аукціоні, пішли на допомогу українській армії. Ще 11 млн. гривень вдалося виручити завдяки внескам-пожертвуванням для розіграшу рожевої панами Олега Псюка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни