Лайм

Росія заявила про участь у конкурсі "Міс Всесвіт-2022" всупереч протестам України

Новина поки не отримала офіційного підтвердження

Російська модель Анна Ліннікова готується до конкурсу краси "Міс Всесвіт-2022" усупереч вимогам України виключити представницю країни-окупанта з міжнародного заходу.

Про це йдеться у блозі MISSUUPDATES, який посилається на російське інформагентство ТАРС.

Так, директорка конкурсу "Міс Росія" Анастасія Бєляк на прес-конференції заявила, що Ліннікова візьме участь у 71-му конкурсі "Міс Всесвіт". "Вони із задоволенням чекають на нашу нову переможницю", - йдеться у повідомленні.

Фото: https://www.instagram.com/missuupdates/

Конкурс "Міс Росія" спонсорується Міністерством культури РФ. За словами Бєляк, вона вже зв'язалася з представниками "Міс Всесвіт" та отримала підтвердження, що росіянку допустять до участі. На офіційних сторінках конкурсу такої інформації наразі немає.

Українська модель та "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях бурхливо відреагувала на можливість допуску росіянки.

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

"Я вважаю, що росію слід забанити в усьому цивілізованому світі, щоб вони засвоїли урок. Хоча б на якомусь рівні. Урок має бути для всіх - для "невинних людей" та для їхнього уряду. Весь світ дивиться, як вони катують нас, і дозволяє їм бути присутніми на мирних подіях, таких як "Міс Всесвіт". Безглуздя, - пише Неплях. - У коментарях кажуть: "Дайте їй здійснити мрію, це не її провина, а конфлікт між двома країнами". Якого біса? Конфлікт між двома країнами? Це війна, це геноцид, і росіяни це почали. Принесли так багато страждань, болі, руйнувань та смертей".

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Фото: https://www.instagram.com/neplyah/

Раніше українська учасниця конкурсу "Міс Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко розповіла про життя її родини у блокадному Чернігові.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита