Лайм

Обговорювали на початку війни: Євген Кот розповів про думки усиновити дитину

Це питання порушувалося в сім'ї українського хореографа кілька разів

Євген Кот та Наталія Татаринцева найбільше в світі мріють стати батьками. Завагітніти танцівниці заважають проблеми зі здоров'ям, пов'язані з професійним спортом. Подружжя не перестає йти до своєї головної мети, більше того, вони замислюються над тим, щоб дати сім'ю дитині, яка осиротіла під час війни.

В інтерв'ю Григорію Решетнику хореограф зізнався, що думки про усиновлення у них із дружиною з'явилися у перші дні російського вторгнення, коли вони дізналися про дітей, чиїх батьків вбила путінська армія.

Фото: instagram.com/kot_jenya

"Ми обговорювали з Наталею на початку війни. Ми були в одній групі блогерів і тут приходить одна інформація, що є маленькі дітки, які залишилися без батьків і чекають на якісь сім'ї. Я прийшов додому і кажу: "Ти бачила цю новину?" А Наталя каже: "Так, я вже дзвонила, дітей уже немає, їх уже забрали люди, прихистили". Ми тоді подумали, що не встигли, а потім... Зараз ти не можеш усиновити дитину офіційно, але ми думали про це багато разів", - зізнався Кот у програмі "Як ти?".

Нині це питання у парі танцюристів вже не стоїть номером один, оскільки вони хочуть "самі це зробити".

"Я працюю над цим щомісяця, це жіноча така робота, і внутрішня, і з головою, і з гормонами, - розповіла Наталія про бажання завагітніти. - Щомісяця два тижні ти віриш у те, що все здійсниться, а потім два тижні у тебе депресухи. Коли ти розумієш, що ще один місяць і воно не склалося. Ти починаєш знову себе піднімати".

  • Тим часом Тимур Мірошниченко з дружиною Інною вже прийняли остаточне рішення усиновити дитину. Тепер справа лише у часі та обставинах, адже у воєнний час юридично неможливо оформити усиновлення.
  • Даніель Салем, який захищає Україну в лавах ЗСУ, вирішив удочерити дівчинку, яка осиротіла під час війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй