Лайм

Не знала навіть дружина: Даніель Салем вирішив удочерити дитину, яка осиротіла під час війни

"Я сам ріс без батьків, я знаю, як це важливо"

Український телеведучий Даніель Салем, який захищає нашу країну в лавах ЗСУ, планує найближчим часом удочерити дитину. Він заявив, що хоче стати повноцінною сім'єю для дівчинки, яка втратила батьків через російську агресію.

Детальніше про важливе для себе рішення Даніель розповів у програмі "Вечір з Україною". Бажання стати близькою людиною для чужої дитини у нього з'явилося після того, як він евакуював дітей та побував у дитячій обласній лікарні.

"Після останніх подій, коли були ситуації, і ми витягували та евакуювали дітей, і після того, як я побував у дитячій обласній лікарні… Ми українці – дуже велика нація. На нас величезна відповідальність – не підставити нашу країну, наших батьків, наші міста, продовжувати вчитися, щоб нами пишалися, щоб ті, хто поїхали – наші дружини, сестри, бабусі могли сказати, які ми молодці… І одне з таких рішень, яке дасть мені мотивацію рухатися далі – я вирішив, що хочу удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків", - пояснив ведучий.

Салем зазначив, що в період війни в Україні процедуру неможливо провести офіційно, проте можна стати для дитини опікуном: "Під час війни цього неможливо зробити. Але можна стати опікуном. І після того, як усе закінчиться, вона стане офіційно моєю донькою" .

Даніель Салем із донькою Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Як з'ясувалося, дружина Даніеля не була в курсі його планів щодо удочеріння. Вона дізналася про рішення чоловіка з ефіру програми.

"Я думаю, вона підтримає. Це не пояснити... Треба розуміти, що є людські життя, які залишаться просто напризволяще. Якщо ти можеш зробити для себе щось... Адже ми це робимо для себе. Треба розуміти, за що нам вся ця війна. Якщо ми не можемо допомогти близьким, тоді це все даремно. Треба допомагати. Неважливо, де ти служиш, військовий ти чи волонтер. Я вважаю своєю місією дати життя дитині, яка втратила батьків. Я сам ріс без батьків, я знаю, як це важливо", - сказав ведучий.

Нагадаємо, Даніель Салем одружений. З коханою він виховує доньку Санта-Луну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування