Лайм

Де я братиму гроші? Сергій Бабкін відповів, чому не повертається в Україну

Український музикант приїде до рідного Харкова після перемоги

Сергій Бабкін із дружиною Сніжаною та трьома дітьми нині живуть у Німеччині, куди виїхали на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Повертатися додому український музикант поки не планує, хоча за п'ять місяців війни бажання приїхати виникало неодноразово.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співак пояснив, чому досі залишається за кордоном. За словами артиста, оскільки його будинок знаходиться у Харкові, який регулярно піддається обстрілу російської армії, його сім'ї страшно туди повертатися. Якби вони жили у Києві, де на сьогодні відносно спокійно, то, можливо, вже повернулися б.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Якщо пофантазувати і ми приїдемо до Києва, то я витрачатиму гроші на те, щоб знімати житло, на продукти. А де я братиму ці гроші? Гратиму концерти? Благодійні. Тобто з них я зможу зібрати гроші... Буду я грати такі концерти у Києві? Це можливо? Ні звичайно. А тут можливо", - пояснив Бабкін у програмі "Слава+".

На запитання, чому музикант не повертається до Харкова один, Бабкін відповів, що в нього багато разів виникали такі думки, але наразі він не бачить у цьому сенсу.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Я можу приїхати. І що? Просто, щоб хтось зрадів, що я приїхав? Для себе? А що для себе? Для себе – ні. Я по життю не люблю для себе. Все, що я роблю, – це не для себе. Мені багато не потрібно. Хочеться завжди когось ощасливити, комусь допомогти. Для когось, а не для себе. Я так живу все своє життя", - сказав співак.

Бабкін також розповів, що зробить в першу чергу після нашої перемоги. "Приїду додому", – сказав український артист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни