Лайм

Ми вже не програли: Олег Сенцов розповів про настрої бійців на передовій

Режисер воює на Донбасі та ділиться своїми відчуттями

Український режисер Олег Сенцов у лавах ЗСУ бореться з російськими окупантами на Донбасі. У Facebook він ділиться своїми враженнями та думками про війну, і цього разу порадував українців оптимістичним прогнозом.

За відчуттями Сенцова, активна фаза бойових дій на Донбасі добігає кінця, і незабаром захисники України зможуть звільнити Херсон.

Фото: https://www.facebook.com/oleg.sentsov

"Битва за Донбас добігає кінця, принаймні її активна фаза. Ворог зосередив свої останні зусилля на спробах захопити Бахмут, а на інших донбаських напрямках значно знизив активність, - пише режисер. - Рашисти перекидають свої основні сили на Південь, щоб захистити окупований Херсон і спробувати організувати там контрнаступ, щоб зупинити просування ЗСУ. Я сподіваюся, що Бахмут ми відстоїмо, а Херсон звільнимо у найближчі тижні".

Олег Сенцов воює з перших днів повномасштабного вторгнення РФ до України. Незважаючи на втрати та важкі обстріли, він упевнений у перемозі над окупантами.

"Так, ми виснажені. Так, у нас теж багато втрат і поранених. Так, техніки мало, а снарядів радянських калібрів майже не залишилося, - пише він. - Натовські системи кращі, але їх також ще недостатньо. Але жоден боєць не сумнівається, що ми переможемо. Кожен готовий робити все, щоб ця перемога настала якнайшвидше. Ми вже не програли і ми обов'язково переможемо. Слава Україні!"

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита