Лайм

Ціна, яку я плачу за свободу: актор із "Кріпосної" розповів про найболючіший момент на фронті

Олександр Печериця служить у лавах тероборони

Актор Олександр Печериця, як і багато його колег, з початку повномасштабного вторгнення РФ взяв до рук зброю і пішов захищати Україну. На фронті зірка серіалу "Кріпосна" зіштовхнувся з багатьма труднощами, але найболючіший момент для нього - розлука із сімєю.

"Найскладніше для мене зараз - це те, що я не бачу свою сім'ю, я не бачу, як росте мій син. Це, напевно, найболючіший момент. Але, я думаю, що це того варте. Це та ціна, яку я плачу за свою свободу, за можливість говорити про те, що я думаю та жити у вільній, прекрасній, нашій незалежній Україні", - розповів артист в інтерв'ю "5 каналу".

Фото: instagram.com/oleksandr_pecheritsya

Також Печериці під час служби не вистачає театру та творчої наснаги. Але у перерві між бойовими завданнями актор знаходить можливості розвиватися.

"Наша країна зараз стоїть на порозі великих змін у всіх сферах: театр і кіно - не виняток. Я думаю, що буде кіно- і театральний бум після закінчення війни, тому що попит на нашу країну неймовірний. Вона зараз у всіх на слуху, всі цікавляться: хто, що, як. Адже ми показали всьому світу, що ми є і які ми є: сильні, колоритні, унікальні. І я сподіваюся, що після війни у нас у всіх буде дуже багато роботи".

Фото: instagram.com/oleksandr_pecheritsya

На запитання, наскільки актор сьогодні є органічним на війні, Олександр сказав, що насамперед актор – це чоловік та захисник своєї держави, своєї сім'ї, свого дому. "Тому я роблю все, що можу, те, що в моїх силах. Намагаюся докласти всіх зусиль, можливостей, талантів, щоб захистити свою країну", - зазначив він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександр Печериця (@oleksandr_pecheritsya)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео