Лайм

Ми постійно на зв'язку: Артем Пивоваров розповів про маму, яка живе в окупованому Вовчанську

Співак розкрив трохи деталей

Український виконавець Артем Пивоваров родом з міста Вовчанськ Харківської області, яке з 24 лютого знаходиться в окупації. Там живуть рідні артиста, включаючи його маму-лікарку.

У інтерв'ю Маші Єфросініній співак зізнався, що йому важко говорити на цю тему. Подробицями він ділитися не став, однак зазначив, що дуже переживає за батьків, адже, за його словами, має із ними дуже сильний зв'язок.

"У нас у кожного за ці п'ять місяців є свої історії, які пов'язані з близькими людьми. Але ні в кого, скоріше за все, немає такої історії і такого сильного зв'язку, який є у мене з батьками. Я виріс в оточенні неймовірних людей…Вони мене зробили… Так, і я дав собі можливість піти далі, але те, що вони закладали – це 100 відсотків їх заслуга. Я не знаю, що говорити на цю тему. Я дуже переживаю. Ми на зв'язку. Ми постійно на зв'язку", - сказав Артем.

Раніше знаменитість також розповідав, що його мама продовжує і далі працювати медиком:

"Так, вона працює. Це все, що я можу сказати, тому що дуже за них переживаю. І я не можу з ними підтримувати нормально зв'язок. Ми навіть не можемо здійснити один єдиний дзвінок. Не їхати була позиція мами, ми на цю тему багато спілкувалися. Але зараз, на жаль, взагалі немає можливості виїхати", - говорив Пивоваров на початку травня.

Артем Пивоваров з мамоюФото: instagram.com/pivovarovmusic

Нагадаємо, Артем Пивоваров після 9 класів вступив до Вовчанського медичного коледжу, далі навчався у Національній академії міського господарства в Харкові, бакалавр з екології. У 2017 році артист переїхав до Києва, де зайнявся розвитком своєї музичної кар'єри.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації